Gourmet Choco

Laboratorul Poem Caffe din Braila. (Str. General Eremia Grigorescu, nr. 24)

Ingrediente:
– blat dietetic
– pralina de nuci: alune: 1 kg, nuci: 1 kg, apa: 180 gr, – zahar cocos: 500 gr.
Se pun pe foc zaharul si apa.
Cand este topit se adauga nucile si alunele. Se amesteca pana se recristalizeaza zaharul.
Se intinde pe o tava apoi se baga la cuptor 10 minute.

La final se macina marunt
– crumble migdale: faina migdale: 500 gr, faina de orez: 400 gr, zahar cocos: 500 gr, cacao: 60 gr, sare: 13 gr, ulei:
400 ml, apa: 200 ml

Se mixeaza totul, se intinde pe 0 tava si se baga la cuptor la temperatura medie pt 10 min.
– mousse ciocolata: apa: 600ml, goma locust: 10 gr, gelatina: 15 gr, ciocolata dietetica: 480 gr, albus de ou: 200 gr,
inulina:90 gr

Se bat apa cu goma locust.
Gelatina si sarea se adauga in ciocolata. Se bat albusul si inulina. La final se incorporeaza totul.

Descoperă mai multe rețete aici!