Tehnologiile viitorului în Medicina Dentară

Astazi ne-am propus sa va prezentam TRIOS 3Shape, o solutie digitala pentru amprente intraorale, care ofera  medicilor dentisti mai mult timp, rezultate performante si pacienti fericiti.

Trios este proiectat sa propulseze medicii dentisti intr-o noua era a stomatologiei digitale, pentru a  reusi sa trateze cu succes cazurile clinice si la un nivel de inalta performanta.

3Shape Trios nu  este doar un scanner,  ci ofera solutii complete de tratament!

Sistemul 3Shape Trios este o solutie care construieste, optimizeaza si digitalizeaza derularea operatiunilor intre clinica si laborator. Astfel, medicii dentisti pot sa lucreze usor cu orice laborator digital doresc si sa se bucure in continuare de intreaga gama de aplicatii dentare. Sistemul este creat sa proiecteze restaurari, de la simple la cele mai complexe, de cea mai buna calitate. In acest mod, medicul poate sa trateze mai multi pacienti, in loc sa piarda timp si bani pe procedurile de slefuire traditionale.

Amprentarea clasica presupune modificari dimensionale si disconfort pentru pacient, mai ales in cazul pacientilor cu deschiderea mica a gurii sau cu senzatie de voma accentuata. Calitatea relativa a amprentei clasice duce la reamprentare, la rezultate clinice variabile, care necesita sesiuni de adaptare a restaurarilor in timpul sedintelor de tratament.

Amprentele digitale asigura precizia detaliilor cu rezultate clinice  performante, diminuand considerabil situatiile de adaptare a restaurarilor. Nu mai exista distorsiuni sau bule de aer, existente in cazul amprentelor traditionale si nu este nevoie de reamprentare. Vizualizarea directa pe ecran ii permite  medicului dentist sa faca ajustari in timp ce scaneaza si sa obtina o amprenta optima de mare precizie, intr-un timp scurt. Un alt beneficiu ar fi economia reprezentata de costul materialelor si  a transportului amprentelor catre laborator. Trios include comunicare online pentru raspuns in timp real de la laboratorul digital.

! In cazul amprentelor digitale, pacientul are parte de o experienta de amprentare mai rapida si mai comfortabila!

 Disconfortul pacientilor legate de materialele de amprentare voluminoase, timpul lung de asteptare pentru realizarea acestora si iritatiile vor disparea complet. Acuratetea superioara a amprentelor digitale asigura restaurari mai bune, cu ajustari si slefuiri minime, reducand timpul petrecut de  catre pacient in cabinetul dentar.

 

AVANTAJE PENTRU MEDICII DENTISTI

  • Mult mai rapida decat metodele de amprentare traditionale;
  • Acuratete si rezultate clinice imbunatatite;
  • Reduce riscul  reamprentarii;
  • Mai putine ajustari si slefuiri in timpul inserarii restaurarilor;
  • Nu necesita materiale de amprentare;
  • Costuri reduse in ceea ce priveste materialele utilizate si transportul

AVANTAJE PENTRU PACIENTI

  • O experienta placuta, rapida si comfortabila;
  • Mai putine vizite la cabinetul dentar;
  • Restaurari mai precise, care se potrivesc mai bine, cu slefuire minima;
  • Mai putin timp petrecut in scaunul de consultatie.

Clinica Unident Tulcea pune la dispozitia pacientilor cele mai inovatoare tehnologii, tehnologiile viitorului pentru  realizarea unor tratamente predictibile si cu rezultate de succes.  Va asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.