Trucuri pentru a crește dorința sexuală

Sexul face parte din ADN-ul nostru, dar uneori trebuie să depunem un efort suplimentar pentru a trece peste anumite probleme. Reține următoarele trucuri pentru a crește dorința sexuală:

1. Contactul fizic

Distanțarea de partener poate începe cu o simplă „pauză”. Amândoi doriți să aveți puțin timp liber, dar în loc să comunicați, pur și simplu vă distanțați unul de celălalt.

Drept consecință, contactul fizic dispare. Uitați cu totul de mângâieri, îmbrățișări și sărutări. Atât timp cât aceste elemente nu revin, nici contactul sexual nu va fi posibil.

2. Jocurile erotice

Nu este deloc greu să aveți o noapte satisfăcătoare împreună. Însă nu este nevoie de jocuri erotice sau fetișuri care nu vă atrag. Secretul este să cereți ceea ce vreți și, desigur, să vă respectați reciproc dorințele.

3. Ieșirea din rutină, pe lista de trucuri pentru a crește dorința sexuală

Când a fost ultima dată când ți-ai schimbat rutina? Devenim atât de obișnuiți cu a trăi în ritm alert și a respecta reguli și orare, încât viața noastră sexuală devine anostă.

De fapt, dacă ai fi nevoit să faci sex cu ochii închiși, cu siguranță ai reuși. Este o idee bună să schimbi mediul și să diversifici fiecare partidă de sex într-un mod distractiv.

4. Expresiile excitante

Trebuie să ții cont de valorile partenerului tău, pentru a nu-i răni sentimentele. Expresiile excitante nu sunt neapărat „grosolane”.Trebuie să vă cunoașteți bine unul pe celălalt și să fiți conștienți de cât de departe sunteți dispuși să mergeți.

5. Dragostea de sine

Multe persoane nu au curajul să se iubească și să se accepte pe sine. Celelalte trucuri pentru a crește dorința sexuală prezentate anterior nu vor da randament dacă nu te iubești pe tine. Un individ sigur pe sine și fericit va fi mereu atractiv și îndrăzneț în dormitor.

A venit momentul să te cunoști din cap până în picioare. Ia în considerare emoțiile și corpul. Ce îți dorești? Este ceva anume care te deranjează?

Încearcă să ai o atitudine pozitivă, fii vesel și cu mintea deschisă. Nu uita, până când unul dintre parteneri nu-și exprimă dezacordul, nu există limite în dormitor.

Desigur, este important și să-ți protejezi sănătatea. Acest lucru nu presupune doar să urmezi o dietă echilibrată, ci și să faci suficientă mișcare.

Ai grijă de aspectul tău fizic! Astfel, îi vei arăta partenerului tău cât de mult te iubești pe tine însuți și îi vei stârni fanteziile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.