Albirea dintilor pentru un zambet cuceritor de sarbatori

Alegeti albirea dinţilor pentru un zâmbet cuceritor de sǎrbǎtori.

In decembrie va oferim un discount de 20% la albirea profesionala si un pen de albire cadou!

Frumusețea zâmbetului este dată de culoarea, sănătatea şi alinierea dinților. Albirea dinților este un factor important în înfrumusețarea fizionomiei oricui.

Şi cine nu vrea să arate fenomenal de sărbători ?

Cu totii ne dorim sa zâmbim frumos în poze și să ne putem exprima, în voie, bucuria de a fi împreună cu cei dragi de sfântă sărbătoare a Crăciunului și de Anul Nou.

Nu lăsați ca pozele și amintirile dumneavoastră să fie umbrite de zâmbete ascunse.

Importanţa zâmbetului

Zâmbetul creează o stare de bine, fiecăruia dintre noi, cât și celor cu care intrăm în contact și apropie oamenii prin crearea de legături emoționale. 

Când zâmbim, ne destresăm, ne relaxăm, zâmbetul aducându-ne satisfacție, bucurie și admirație din partea celor din jur. 

În timpul zâmbetului, creierul este mai bine oxigenat, organismul se invioreaza și se regenerează. Așadar, zâmbetul întinerește și din punct de vedere estetic și funcțional. 

Zâmbetul suplinește de multe ori cuvintele, fiind un instrumentul subtil și elegant al comunicării non-verbale.

Zâmbind, îți faci viața mai ușoară , ești mai optimist și transmiți celorlalți un mesaj de mai bine.

Culoarea albă a dinților și evoluția acesteia diferă de la persoană la persoană. Această varietate este influentata de factorii de mediu, care pot determina pătarea dinților: obiceiurile alimentare, tutunul, medicația.

Zâmbetul frumos este primul lucru pe care oamenii îl remarcă la noi. El reprezintă o parte importantă a modului în care ne prezentăm în lume și arată că suntem sănătoși și fericiți. Dinții albi sunt semnul unei bune igiene orale si a interesului pentru sanatate, dar si pentru propria persoana. Reflecta in acelasi timp gradul de educatie si nivelul social, deci, este cartea noastra de vizita.

Cum obținem un zâmbet imaculat

Dar ce este de făcut atunci când zâmbetul nu are culoarea pe care ne-o dorim? 

Din ce în ce mai mulți pacienți doresc să scape de culoarea gălbuie a dinților, să aibă un zâmbet de Hollywood.

Soluția este albirea profesionala a dinților. 

Albirea este recomandat a fi efectuată în clinicile stomatologice si intretinuta acasă, prin diverse metode.

Dar cea mai sigură și rapidă metodă de albire a dinților este cea efectuată de către profesioniști, cu substanțe profesionale și cu ajutorul tehnologiilor avansate. 

Medicul specialist va ști exact cum să dozeze substanțele și cât timp să le lase să acționeze, pentru a nu afecta tesuturile.

Înainte de orice procedeu de albire a dinților, trebuie efectuată o igienizare profesională a dinților, cu un detartraj corespunzător.  

Departe de vechile metode de albirea dinților, albirea dinților se face acum cu tehnologii de ultima oră, cea mai eficienta si preferata de pacienti fiind

Clinicile dentare UNIDENT realizează tratamente de albire dentară prin intermediul celei mai performante tehnologii- Albirea dentara cu Philips  Zoom White Speed, un tratament profesional de top.

Rapiditatea, rezultatele si satisfactia pacientilor o recomandă ca soluție optimă pentru pacienții ce doresc o albire eficienta, dar și de durată, a dinților.

Albirea se obține într-o singură vizită la cabinet și durează aproximativ 60 de minute.

Spre deosebire de multe alte sisteme, Philips Zoom WhiteSpeed utilizează o lumină LED brevetată pentru a accelera albirea și pentru rezultate maxime în timp minim.

Alegeti albirea dentara pentru un aspect mai tanar, mai sanatos, mai cuceritor de Sarbatori!

SPECIALIȘTII CLINICILOR DENTARE UNIDENT VĂ PREGĂTESC ZÂMBETUL DE SĂRBĂTORI !

Programează-te acum pe www.unident.ro

Toate articolele Profilaxie Parodontoză Radiologie dentară Implantologie orală Ortodontie Despre noi Albirea dentară Pedodonție Protetică dentară Endodonție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.