breaking news New

Paradontoza – tratament la Unident

Deși pare greu de crezut, parodontoza se tratează, iar noi avem soluția! În cadrul Clinicilor Dentare Premium UNIDENT, tratăm afecțiunile parodontale complexe, fără durere și cu garanția unei vindecări accelerate!

𝐌𝐚𝐢 𝐩𝐮𝐭̦𝐢𝐧𝐞 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭, 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐮𝐭̦𝐢𝐧𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐜𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆!

Specialiștii noștri în parodontologie tratează boala parodontală prin metode minim-invazive, folosind tehnologia inovatoare laser cu programe specifice de decontaminare, biovitalizare, regenerare, pentru eliminarea complicațiilor sau cu efect antialgic.

✅ 𝐋𝐚𝐬𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐖𝐚𝐭𝐞𝐫𝐥𝐚𝐬𝐞 folosește explozia moleculei de apă pentru realizarea tratamentelor avansate- noncontact, laserul actionand la 1 mm de tesuturi. Uitati de freză si bisturiu, durere, sângerare sau sutură!
✅ 𝐋𝐚𝐬𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐁𝐈𝐎𝐋𝐀𝐒𝐄- 𝐄𝐏𝐈𝐂 decontaminează zonele infiltrate de bacterii, eliminând necesitatea tratamentelor cu antibiotice pentru perioade îndelungate, facilitând vindecarea.

Planul de tratament parodontal şi fiecare intervenție chirurgicală Laser este supervizată de Dr. Petronela Luca, Doctor în Parodontologie, cu o experiență profesională de peste 20 ani și pregătire în centre universitare internaționale de prestigiu.

Reduceți numărul de vizite în cabinet și aveți garanția unui tratament revoluționar, cu vindecare rapidă! Programați-vă acum pentru a beneficia cât mai rapid de un tratament eficient și sigur!

📞 0740 706 705 | 0740 705 706
🌐 www.unident.ro

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password