SUCCESUL TERAPIEI VEEDA

SUCCESUL TERAPIEI VEEDA

Zilnic ne confruntam cu o gama foarte variata de afectiuni pornind de la dureri de cap, ameteli si furnicaturi sau amorteli ale mainilor si picioarelor, pana la protruzii si hernii de disc, spondiloza cervicala, scolioza, depresie, anxietate si atacuri de panica

Domnul din imagine se numeste Bacalum Iulian, care, din cauza muncii pe care o presteaza zi de zi, a venit la noi intepenit de spate. Mergea aplecat din cauza durerilor, si nu se putea indrepta in nici un fel.

Are hernie de disc L5- S1 dar si o protruzie L4-L5, medicul i-a propus sa mearga la operatie dar a ales terapia noastra.

Problemele lombare si durerile de spate pe care domnul Bacalum le avea, au ajuns sa aibe efect negativ in desfasurarea activitatilor zilnice pe care acesta trebuia sa le realizeze, muncea cu dificultate, dar totusi nu a renuntat atat timp cat se considera in putere sa le desfasoare

Aceasta este una dintre greselile primare pe care le facem. Ne consideram destul de capabili sa facem orice doar pentru simplul fapt ca am mai facut-o pana acum si mergem inainte cu gandul ca “oricum nu are ce sa se intample”. In cazul de fata sistemul locomotor era afectat, grav, nu putea sa stea in picioare fara a fi sustinut de fiul sau sotia sa.

Au aparut si insomniile din cauza durerilor si totodata starea sa emotionala era la pamant! Venind la noi, am stabilit impreuna un program de 10 sedinte de terapie VEEDA, in urma caruia pacientul nostru a scapat in totalitate de dureri, insomnia a disparut, iar postura corpului si-a revenit la normal.

Echipa Art Therapy poate sa se mandreasca cu un rezultat extraordinar!

Terapia Veeda este un ansamblu de tehnici care deblocheaza organismul, il energizeaza, il echilibreaza, il vitalizeaza si il armonizeaza la fiecare sedinta de terapie.

Fiecare pacient primeste o terapie personalizata in functie de afectiunile si necesitatile sale. Pe langa masajul fizic pe care il facem, Terapia Veeda se mai ocupa si de starea emotionala incercand astfel sa creeze un echilibru intre trup, minte si suflet, care se afla intr-o stransa interdependenta!

Terapeut Vrabie Tatiana
fondator al terapiei Veeda

Art Therapy, strada Traian, nr 136 (peste drum de blocul cu starea civilă) Tel. 0770 90 60 80; Facebook : ArtTherapyCenterSRL; Site : www.artaterapiei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.