HOROSCOP LUNA AUGUST

https://yve.ro

Berbec
Durerile articulare par sã vã deranjeze destul de mult pe parcursul acestei luni. Ar fi bine sã vizitați un reflexoterapeut sau sã urmați câteva ședințe de masaj de recuperare.
Nativii din zodia Berbec trebuie sã își stabileascã un nou regim alimentar pe care sunt nevoiți sã îl urmeze cu strictețe. Poate cã nu considerã acest lucru ca fiind o prioritate, însã timpul trece, iar kilogramele se tot adunã. Cel mai grav lucru este cã nu pot renunța la mâncarea de tip fast-food. În acest sens, este necesarã vizita la un medic nutriționist care le poate propune o serie de alternative la fel de bune la gust, dar care nu le va mai pune în pericol sãnãtatea. Este un pas important pe care acești nativi trebuie sã îl parcurgã în luna August.

Taur
Durerile de cap par sã nu vã mai dea pace. Este posibil ca statul prea mult în faþa calculatorului sã fie de vinã și ar fi bine sã încercați sã-l evitați pe cât posibil. Dacã munca dumneavoastrã implicã acest lucru, apelați la ochelari de protecție.
Deși nu s-ar fi așteptat la acest lucru, nativii din zodia Taur au parte de neplãceri exact în perioada vacanței pe care și-au plãnuit-o atât de atent. Este util sã aibã la dispoziþia lor o trusã de prim ajutor și sã nu evite sã solicite un ajutor de specialitate, dacã este cazul. Este important sã aibã mare grijã de sãnãtatea lor. Distracția poate fi amânatã în astfel de condiții. Prioritãțile lor trebuie sã fie clar definite.

Gemeni
În ultima perioadã a lunii ați putea sã suferiți de severe inflamații la nivelul picioarelor. Evitați mersul pe tocuri o perioadã, acest lucru ar putea contribui destul de mult la agravarea acestora, ceea ce nu este de dorit.
Nativii din zodia Gemeni au așteptat cu nerãbdare momentul în care sã pãșeascã veseli în vacanța pe care o meritau atât de mult. Plaja, marea și soarele sunt tot ce pot avea în minte de când a început vacanța. Totuși, se pare cã aceștia s-au lãsat duși de entuziasmul de care debordau și au petrecut prea mult timp la soare. Razele acestuia pot fi periculoase. O cremã cu protecție solarã trebuie sã se afle în mod obligatoriu în valiza de vacanþã pentru luna August.

Rac
Starea dumneavoastrã de sãnãtate nu prea pare a fi afectatã de nimic. Totuși, nu ar trebui sã vã culcați pe-o ureche și ar fi bine sã consumați alimente care sunt cât mai bogate în vitaminele și mineralele care întãresc sistemul vostru imunitar.
Nativii din zodia Rac nu trebuie sã ignore niciun semn al unei boli în luna August. Poate cã pare a fi ceva lipsit de importanțã și minor însã se poate dovedi a fi ceva destul de grav. Mai mult decât atât, netratate la timp, simptomele cu care se confruntã se pot agrava, lucru pe care cu siguranțã nu și-l doresc. Este important sã dea o fugã la medic, astfel încât sã se poatã bucura de varã fãrã griji.

Leu
Este posibil sã aveți ușoare arsuri gastrice, de aceea ar fi bine sã evitați mâncãrurile foarte condimentate sau bãuturile carbogazoase. Iaurturile sunt benefice și ar trebui sã le consumați mai des la micul dejun.
Nativii din zodia Leu sunt atât de preocupaþi de tot ceea ce þine de jobul lor, încât și-au neglijat complet programul de somn. Pot trece zile întregi fãrã ca aceștia sã închidã mãcar un ochi. Vor sã se asigure cã toate proiectele pe care le au în sarcinã sunt aranjate pânã la cel mai mic detaliu. În luna August, stilul lor de viaþã haotic își va face simþite efectele. În acest caz, vor fi obligați sã ia pauzã, astfel încât starea lor de sãnãtate sã nu se înrãutãțeascã, mai ales cã luna August este luna lor preferatã.

Fecioarã
Ca sã vã simțiți mai bine, ar trebui sã aveți o dietã echilibratã și sã mâncați cât mai sãnãtos. Mișcarea nu este exclusã din aceastã ecuație, așa cã ar fi bine sã vã faceți un abonament la cea mai apropiatã salã de fitness.
Nativii din zodia Fecioarã sunt pregãtiți sã își lase toate grijile acasã și sã porneascã cu piciorul drept în vacanța binemeritatã. Au ocazia sã se relaxeze și sã se destindã într-o vacanțã pe care au plãnuit-o pânã la cel mai mic detaliu în timpul anului. Totuși, este bine sã nu uite de trusa de prim ajutor. Nu se știe niciodatã când este nevoie de ea. De fapt, ea ar trebui sã fie indispensabilã pentru valiza de cãlãtorie a oricãrei persoane.

Balanțã
Evitaþi pe cât posibil sau chiar de tot excesele, graba și stilul de viațã haotic. Niciuna dintre acestea nu vã asigurã o bunã funcționare a stãrii dumneavoastrã de sãnãtate. Niște ore de odihnã suplimentare nu ar face nici ele rãu.
Nativii din zodia Balanțã sunt foarte receptivi atunci când vine vorba de diete și le respectã cu strictețe. În general, ei mãnâncã foarte mult atunci când sunt supãrați. În luna August, se vor simți motivați sã punã stop unei astfel de abordãri și sã urmeze un regim alimentar bazat pe alimente sãnãtoase și activitate fizicã.

Scorpion
Se pare cã ceva nu funcționeazã cum trebuie, dar nu reușiþi sã vã dați seama cu exactitate ce anume. Un consult nu ar strica din acest punct de vedere, chiar dacã vã este groazã sã pãșiți în cabinetele medicale.
Atunci când se enerveazã, Scorpionii încep sã își facã de lucru prin casã pentru a se calma. Încep sã își facã ordine prin lucruri, redecoreazã sau se decid chiar sã schimbe complet aspectul locuinței. Asta îi va ajuta și în luna August – acesta va fi modul prin care Scorpionii vor elimina stresul din viața lor.

Sãgetãtor
Ar fi bine sã țineți cont de vorba „graba stricã treaba”, deoarece chiar reușește sã o strice! Nu mai fiți contracronometru și încercaþi sã vã organizați puțin activitãțile rutiniere și, în special, mesele zilnice.
Grija pe care nativii din zodia Sãgetãtor o acordã aspectului fizic este bine cunoscutã de toatã lumea. Dintotdeauna au dorit sã acapareze toate privirile. Fac sport și au un stil de viațã sãnãtos. Sunt mereu în cea mai bunã formã a lor și sunt capabil sã frângã multe inimi. Pe mãsurã ce înainteazã în vârstã, nativii din zodia Sãgetãtor devin tot mai cuceritori. Este o certitudine!

Capricorn
Ar fi bine sã nu vã lãsați pradã infecțiilor și virușilor, nu vã fac deloc bine. Consumați alimente care sunt mai bogate în vitamine și care reușesc sã vã sprijine imunitatea. Dacã nu aveþi grijã de aceasta, bolile vor ataca mult mai ușor organismul dumneavoastrã.
Nativii din zodia Capricorn au parte de un val de energie pozitivã odatã cu începerea lunii August. Faptul cã au avut grijã de alimentația lor și au avut activitate fizicã se vede chiar și pe chipul lor – radiazã! Toatã lumea îi întreabã ce dietã au urmat însã în realitate lucrurile sunt mult mai simple de atât. Trebuie doar sã eliminãm alimentele toxice, iar efectele benefice nu vor întârzia sã aparã.

Vãrsãtor
Dacã luna trecutã ați fãcut fațã unor numeroase provocãri de sãnãtate, se pare cã lucrurile încep sã revinã la normal. Nimic nu pare sã vã afecteze starea de bine a organismului și sunteți într-o formã de zile mari!
Nativii din zodia Vãrsãtor vor fi nevoiți sã apeleze la o curã de detoxifiere în luna August. În ultima perioadã au neglijat tot ceea ce a þinut de alimentația lor, iar efectele devin tot mai vizibile. Pe lângã kilogramele acumulate, aceºtia se simt mereu obosiþi și lipsiþi de energie. A sosit momentul sã facã o schimbare și sã elimine toxinele din organism.

Pești
Nu mai stați închisã în casã și profitaþi de vremea frumoasã de afarã. Aerul proaspãt, puþinã mișcare, o hidratare corespunzãtoare și un stil alimentar „cuminte” și organizat sunt tot ceea ce vã trebuie pentru a avea o stare perfectã de sãnãtate, cel puțin pentru moment…
Nativii din zodia Pești vor înțelege cã nu este suficient sã aibã un regim alimentar format din legume și fructe dacã nu reușesc sã își ia puțin din timp pentru a realiza câteva exerciții fizice. Lupta cu kilogramele în plus nu este ușoarã și nici scurtã. Tocmai de aceea, trebuie sã se înarmeze cu rãbdare și sã fie motivați sã ducã la îndeplinire obiectivul pe care și l-au fixat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.