CONFERINȚA EUROPEANĂ DE PSIHIATRIE ȘI SĂNĂTATE MINTALĂ GALATIA 2021

SPEAKER INVITAT. PROF. SHLOMO NOY (ISRAEL). PROFESOR LA ȘCOALA DE MEDICINĂ SACKLER UNIVERSITATEA DIN TEL AVIV. Vicepreședinte pentru cercetare și dezvoltare și afaceri academice – Sheba Medical Center.

Prof. Shlomo Noy, decanul Ono al Facultății de Profesii din Sănătate, a jucat un rol esențial în înființarea facultății și continuă să fie liderul acesteia.

În plus, prof. Noy ​​este directorul spitalului de reabilitare al centrului medical Chaim Sheba și vicepreședinte pentru cercetare și dezvoltare.

Prof. Noy ​​și-a dat doctoratul în politici de sănătate la Universitatea din Tel Aviv, Facultatea de Medicină a Universității Ebraice Hadassah.

După ce a lucrat ca medic în Forțele Navale Israeliene, a primit M.B.A. INSEAD, Fontainebleau, Franța.

Prof. Noy ​​are o experiență de zeci de ani în psihiatrie, cercetări clinice, medicale în epidemiologie, promovând cercetări la Centrul Medical Chaim Sheba, managementul sănătății, educație medicală și procese de management și schimbări în medicină și cercetare medicală, atât la nivel internațional, cât și la nivel național și a publicat peste 80 de articole, capitole de cărți și cărți.

Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2021” este organizată de Universitatea Dunărea de Jos Galați – Facultatea de Medicină și Farmacie – și Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna”, în parteneriat cu Academia Română și Asociația Psiworks.Accesul se va face integral online, pe o platformă special creată pentru eveniment.

Tema de anul acesta este „Adicțiile virtuale și interdisciplinaritatea în psihiatrie, în vremea pandemiei”.

Ca și în anii precedenți, participarea la Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală „Galatia 2021” va conferi participanților credite de formare profesională continuă.

De asemenea, ca în fiecare an, cele mai bune 15 lucrări vor fi publicate într-o revistă indexată WOS – Neuroscience, iar restul lucrărilor acceptate vor fi publicate în ISI Proceedings.

Înscrieri: https://lapsihiatru.ro/conferinta-galatia-2021/Toate informațiile le veți găsi în timp real pe:https://lapsihiatru.ro/https://www.facebook.com/European-Conference-of-Psychiatry-and-Mental-Health-Galatia-2021-1883936228529215https://www.facebook.com/LaPsihiatru.rohttps://www.facebook.com/a.ciubara