Este terapia cu ozon o terapie de viitor?

Am descoperit că ozonul are uz medical pentru a ajuta în siguranță cu o varietate de probleme de sănătate. Este un tratament excelent care poate fi folosit pentru boli cronice, cum ar fi boala Lyme, expunerea la mucegai, bolile autoimune și multe altele. Ce este, de asemenea, grozav la ea, este că este non-invazivă, naturală și non-toxică! Este creat folosind oxigen nealterat, elementar, cu un gradient de descărcare electrică din sticlă de cuarț. Este amestecat cu propriul tău sânge și apoi eliberat folosind tuburi de silicon de calitate medicală (similar cu obținerea unui IV). Ozonul ajută la oxigenarea corpului și susține în continuare vindecarea.

Ozonul este o formă foarte reactivă de oxigen care constă din trei molecule de oxigen în loc din două. Deoarece structura moleculară a ozonului este foarte reactivă și instabilă, acesta creează un răspuns curativ în organism prin oxidarea și distrugerea oricăror substanțe dăunătoare sau obiecte străine. Drept urmare, oxigenul ajunge să ofere organismului mai multă energie!

Beneficii ale terapiei cu ozon 

1. Sistem imunitar îmbunătățit

Terapia cu ozon vă poate îmbunătăți sistemul imunitar pentru a lupta împotriva infecțiilor. Ozonul vă poate întări sistemul imunitar pentru a reduce inflamația. Mulți oameni suferă de afecțiuni care provoacă în mod regulat inflamarea unor zone ale corpului. Markerii inflamatori se găsesc adesea în sângele persoanelor care suferă de astm. Inflamația poate duce la un dezechilibru între radicalii liberi și antioxidanți din organism, pe care profesioniștii din domeniul sănătății îl numesc stres oxidativ. Acest tip de stres este asociat cu durere și disconfort.

 Persoanele care primesc în mod regulat terapie cu ozon raportează în mod regulat că au o inflamație redusă, care provine de obicei din stresul oxidativ. Terapia cu ozon menține inflamația controlabilă, ceea ce menține, de asemenea, condițiile inflamatorii, cum ar fi artrita și boala Crohn, sub control.

Când vorbesc despre ozon, oamenii tind să se gândească la Pământ. Spre surprinderea multora, este, de asemenea, un antioxidant puternic. Proprietățile antioxidante din ozon ajută la vindecarea daunelor cauzate de inflamația persistentă. Vindecarea corpului și a ADN-ului uman reduce riscul general de infecție sau boală. În 2014, cercetătorii au concluzionat că terapia legată de ozon este o opțiune legitimă pentru tratamentul inflamației.

Multe boli inflamatorii cronice și tulburări legate de imunitate se pot îmbunătăți semnificativ prin terapia cu ozon.

2. Abilitati antibacteriene, antifungice si antivirale

De-a lungul timpului, bacteriile au învățat și s-au adaptat să reziste antibioticelor. Oamenii de știință caută în mod constant modalități de a preveni și de a găsi tratamente mai bune pentru infecțiile fungice, virale și bacteriene.

Studiile continue ale ozonului au descoperit că acestea conțin un strat de proprietăți de control al infecțiilor. Terapia cu ozon poate rezolva numai unele infecții bacteriene acute. În cazul mușcăturii de căpușă, ozonul vindecă infecția în 48 de ore.

Infecțiile virale, cum ar fi gripa, hărțuiesc oamenii în fiecare an, mai ales în decembrie. Vestea bună, terapia cu ozon poate ajuta și aceste infecții.

3. Poate remedia deteriorarea țesutului cerebral

După ce o persoană a suferit un accident vascular cerebral, care privează creierul de oxigen. Zona creierului care este deteriorată este cunoscută sub numele de penumbra. Cel mai bun mod de acțiune pentru a reduce daunele este de a restabili oxigenul cât mai repede posibil.

Destul de interesant, un studiu din 2012 a constatat că un amestec de gaze de oxigen și ozon furnizat țesutului creierului nu numai că a oprit deteriorarea ulterioară, dar a readus creierul la starea sa inițială.

4. Risc redus de atacuri cardiace repetate

Pentru persoanele care au suferit de atacuri de cord, nu este neobișnuit ca un atac de cord să apară a doua sau a treia oară. S-a găsit dovezi că terapia cu ozon poate reduce semnificativ șansele unui atac de cord repetat, dezvoltarea țesutului mort din lipsa de oxigen sau ritmul cardiac anormal sau neregulat, cunoscut și sub numele de aritmie după un atac de cord.

Cu cât terapia cu ozon este primită mai repede, cu atât mai bine. Când pacienții primesc rapid tratament și acesta este primit frecvent, cu atât mai mult reduc riscul unui atac de cord repetat.

5. Ajută la detoxifierea organismului

Indiferent de cantitatea de precauții pe care le luăm, toxinele sunt în esență inevitabile. Toxinele pot avea efecte adverse asupra corpului uman și asupra modului în care acesta funcționează, de la capacitatea sa de a se vindeca până la combaterea infecțiilor.

Acestea fiind spuse, există pași pe care îi putem lua pentru a lupta împotriva toxinelor. Prima modalitate este să îmbunătățim dieta și să urmărim ceea ce punem în corpul nostru. A doua cale este tratamentele regulate cu ozon. S-a dovedit că ozonul accelerează metabolismul și îmbunătățește sănătatea generală.

6. Vindecă rănile cronice

O serie de studii au sugerat că tratamentele regulate cu ozon pot juca un rol vital în tratarea rănilor cronice. Terapia cu ozon a fost utilizată în mod eficient la pacienții diabetici pentru a ajuta ulcerele care s-au dezvoltat pe picioare.

În plus, persoanele care au suferit de ulcere bucale dureroase au găsit reducerea și ușurarea prin terapia medicală cu ozon.