CRIOTERAPIA =TINERETE SI FRUMUSETE

CRIOTERAPIA =TINERETE SI FRUMUSETE

Cand vine vorba de aspectul fizic, alegem cele mai modern si rapide metode  cosmetice si remodelare,  de a scapa de kg in plus, de a elimina celulita, de a da fermitate pielii si a arata mai bine.

Dar ne gandim oare ca frumusetea corpului vine din interiorul corpului nostru si efectele pe termen lung se mentin ca urmare a unui stil de viata sanatos?

Criosauna poate fi integrata in rutina ta zilnica de ingrijire corporala si de mentinere a starii de sanatate si frumusete.

Iata cateva argument sustinute stiintific:

#CRIOTERAPIA poate incetini imbatranirea si poate ajuta la reducerea aspectului liniilor fine si ridurilor. CUM?  Iata cateva procese ce au loc in timpul sesiunii de #criosauna:

1.Cercetarile au demonstrat o legatura intre #criostimularea intregului corp si cresterea statusului antioxidant cu pana la 43% pe o perioada de 4 saptamani. Astefel #criosauna este capabila sa reduca semnificativ stresul oxidativ si daunele cauzate de radicalii liberi in exces, inclusiv imbatranirea.

2. #CRIOTERAPIA prin #criosauna imbunatateste fluxul sangvin catre piele, impiedicand-o sa arate terna si lipsita de stralucire.

3.#CRIOTERAPIA (CORPORALA SI LOCALA/FACIALA) are un impact pozitiv asupra metabolismului pielii, responsabil pentru rata de schimbare a celulelor, productia de colagen si regenerare.Sinteza naturala  de colagen creste de pana la 500 ori, pe cale naturala.

4. Intr-o sesiune de #criosauna corpul “arde” intre 200-400 kcal si pana la 800 kcal dupa sesiune. In sedinte zilnice, succesive poti pierde intre7 kg-10 kg . Criosauna topeste grasimea , nu se bazeaza pe eliminarea retentiei de apa ca in cazul saunei calde.

 

Combinata cu un stil de viata sanatos, criosauna poate fi un excelent suport in sustinerea frumusetii si sanatatii tale, cu rezultate care se mentin in timp , fara efect de “rebound”.

#CRIOSAUNA actiuneaza sinergic cu multe proceduri cosmetice si de remodelare, utilizarea #crioterapiei prin #criosauna dupa acestea fiind chiar indicata, mai ales in procedurile de mezoterapie, laser cosmetic, masaj , sport etc.

Daca ai o stare de sanatate buna , te poti bucura de beneficiile #crioterapiei locale si corporale (#WBC) in sesiuni zilnice, consecutive, in orice moment al zilei si in orice anotimp.

 

Pentru ca “FRUMUSETEA VINE DIN INTERIOR” da o sansa CRIOSAUNEI! CHIAR SE VEDE!!!

0740118322 informatii si programari

Centrul de Criosauna CRIOHEALTH GALATI, unic in Galati, strada Ionel Fernic 33, Bloc C120 parter

Langa Policrom Media

#criosauna#crioterapie#putereafrigului

#StayYoung

Liliana BUJOR-specialist CRIOTERAPIE

Manager CRIOHEALTH GALATI