Prevenția medicală cu produsele companiei DuoLife

DuoLife este o companie poloneză, specializatǎ în dezvoltarea și furnizarea de produse naturale pentru sănătate și frumusețe. Aceste produse sunt concepute pentru a ajuta la menținerea unei stări optime de sănătate și la prevenirea anumitor afecțiuni si sunt create cu respectarea standardelor FDA, ISO, GMP și HACCP. Unul dintre oamenii de știință cheie din spatele acestor produse este Dr. Piotr Kardasz, care este biolog, jurnalist și profesor. El este co-fondator și lider al Consiliului Științific al Institutului pentru Prevenirea Sănătății și președinte al Consiliului Științific DuoLife.

 

Cum funcționează produsele DuoLife?

Produsele DuoLife sunt concepute pentru a ajuta la prevenirea bolilor prin furnizarea de nutrienți esențiali organismului. Acestea includ vitamine, minerale, antioxidanți, oligoelemente și alte substanțe care pot ajuta la întărirea sistemului imunitar, la îmbunătățirea funcției organelor și la prevenirea bolilor.

 

Beneficiile produselor DuoLife

Produsele DuoLife pot oferi o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv:

  • Îmbunătățirea sistemului imunitar: Multe dintre produsele DuoLife conțin antioxidanți și alte substanțe care pot ajuta la întărirea sistemului imunitar și la prevenirea bolilor.
  • Promovarea sănătății digestive: Unele produse DuoLife sunt concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea sănătății digestive prin furnizarea de probiotice și alte substanțe benefice.
  • Îmbunătățirea sănătății pielii: Produsele de îngrijire personală DuoLife pot ajuta la îmbunătățirea sănătății pielii prin hidratare și nutriție.

Produsul lor de vârf este setul DuoLife Day and Night Lichide. Acest set este o formulă special dezvoltată care vine în două sticle de produs. Corpul uman are nevoie de alte ingrediente în timpul zilei și de altele pe timp de noapte. Compoziția unică a ingredientelor naturale susține funcționarea sistemelor individuale, în funcție de ritmul circadian. Are la baza studii si dovezi medicale care au primit Premiul Nobel Medical in 2017.

 

DuoLife Day

DuoLife Day este soluția pentru cei care doresc să activeze calitățile psihomotorii ale organismului lor și care doresc să-și echipeze corpul cu substanțe indispensabile pentru funcționarea corectă de zi cu zi. Regleaza sistemul hormonal, reduce carentele de vitamine, minerale si oligoelemente.

 

DuoLife Night

DuoLife Night este esența vieții, a sănătății și a păcii ascunsă într-o sticlă. Conține ingrediente naturale atent selectate din întreaga lume, combinate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și sistemul inovator de sinergie. DuoLife Night este soluția pentru cei care doresc să se bucure de viața lor după o noapte liniștită, cu regenerarea completă a forțelor lor vitale prin echiparea corpului lor cu substanțe unice2.

 

Iată o scurtǎ prezentare a câtorva dintre produsele lor care ajutǎ in prevenție :

  1. Vitamina C DuoLife Lichid și Pudrǎ: Acest produs este 100% natural și conține o formulă specială de vitamina C, concepută să satisfacă 100% din doza zilnică recomandată. Vitamina C este esențială pentru sănătatea pielii, a părului și a unghiilor și joacă un rol crucial în susținerea sistemului imunitar. Un antiinflamator natural. Fǎrǎ Vitamina C nu existǎ viatǎ pe Pǎmânt.
  2. Colagen DuoLife Lichid si Pudrǎ: Colagenul DuoLife este un supliment lichid care ajută la menținerea pielii ferme și elastice și la protejarea acesteia împotriva îmbătrânirii3. De asemenea, îmbunătățește aspectul părului și al unghiilor și asigură funcționarea normală a cartilajului articular și a oaselor. Conține 8 feluri de colagen și 5 feluri de acid hyaluronic.
  3. Clorofila Lichidǎ DuoLife: Clorofila DuoLife este un produs compus din ingrediente atent selectate, care formează o compoziție unică în conformitate cu principiile sinergiei. Acesta reduce conținutul de radicali liberi din sânge, ceea ce duce la creșterea capacității sale antioxidante.
  4. ProSelect DuoLife: ProSelect DuoLife este un supliment alimentar care combină polifenoli, alcaloizi oxindol, taninuri, steroli și acetogenine. ProSelect DuoLife reduce conținutul de radicali liberi din sânge, ceea ce duce la creșterea capacității sale antioxidante. Un antitumoral si antiinflamator foarte apreciat având in vedere componentele: extracte de gheara pisicii, graviola, ciupercile reishi si shitake, vitamina B17.
  5. ProCardiol DuoLife: ProCardiol DuoLife este un supliment alimentar care combină o formulă proprietară ProCardiol derivată dintr-un amestec de extracte uscate de fructe și legume, extract de fructe de păducel, extract de flori de hibiscus, extract de talpa-gâștei și multe alte ingrediente valoroase de origine vegetală. Ajutǎ la menținerea unui nivel corespunzǎtor de colesterol și la menținerea unei tensiuni arteriale normale.
  6. ProColterol DuoLife: ProColterol DuoLife este un supliment alimentar care permite reglarea și menținerea colesterolului la nivel optim. Protejează împotriva bolilor sistemului circulator, a venelor și a inimii, făcându-l un ajutor indispensabil pentru persoanele care suferă de probleme cardiovasculare. Ajuta la scǎderea trigliceridelor, regleaza lipidele din organism.
  7. Cosmeticele pe bază de colagen DuoLife: Cosmeticele DuoLife pe bază de colagen sunt create pentru a oferi îngrijire completă atât pentru tenul tânǎr cât și pentru tenul matur, bazate pe hidrat de colagen natural. Conțin 8 feluri de colagen și 5 feluri de acid hyaluronic. Acestea includ seruri pentru față, creme de zi și măști pentru față, toate concepute pentru a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii.

 

Concluzie:

Produsele DuoLife oferă o abordare naturală și holistică a sănătății și prevenirii bolilor. Prin utilizarea acestor produse, puteți ajuta la îmbunătățirea sănătății generale și la prevenirea unei game largi de probleme de sănătate. Cu toate acestea, este întotdeauna important să discutați cu un profesionist în domeniul sănătății înainte de a începe orice nou regim de suplimente sau de îngrijire a sănătății.

Vă rugăm să rețineți că acest articol este destinat doar scopurilor informative și nu ar trebui să fie utilizat ca sfat medical profesional. Dacă aveți întrebări sau preocupări despre sănătatea dumneavoastră, vă rugăm să consultați un profesionist în domeniul sănătății.