Horoscopul medical pentru săptămâna 06.05.-12.05

Taur (20 aprilie – 20 mai): Ai grijă de sănătatea ta respiratorie, în special în locurile aglomerate. Poți fi predispus la afecțiuni ale gâtului și sinusurilor. O alimentație echilibrată și hidratarea corespunzătoare te vor ajuta să-ți menții sistemul imunitar puternic.

Gemeni (21 mai – 20 iunie): Ai grijă de sistemul nervos și de stresul acumulat. Fiind o zodie activă, poți avea nevoie de momente de relaxare pentru a-ți menține echilibrul mental. Yoga, meditația și activitățile în natură îți vor fi benefice.

Rac (21 iunie – 22 iulie): Ai grijă de stomac și de sistemul digestiv. Ai tendința de a fi sensibil la schimbările în dietă sau la stresul emoțional, ceea ce poate duce la probleme digestive. Consumă alimente ușor digerabile și fii atent la regimul tău alimentar.

Leu (23 iulie – 22 august): Fii atent la inima ta și la circulația sângelui. Deoarece ești o fire activă și pasională, ai grijă să faci suficientă mișcare și să menții un stil de viață sănătos pentru a-ți proteja inima.

Fecioară (23 august – 22 septembrie): Ai grijă de sistemul digestiv și de ficat. Tendința ta de a fi perfectionist poate duce la stres și anxietate, afectând digestia. Acordă atenție nutriției tale și evită excesul de alimente procesate.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Ai grijă de sistemul renal și de echilibrul hidric al organismului. Fiind o zodie care caută mereu armonia, asigură-te că bei suficientă apă și că îți menții rinichii sănătoși.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Fii atent la sistemul reproductiv și la organele genitale. Ai o putere interioară puternică, dar poate fi necesar să fii atent la riscul de infecții sau inflamații în aceste zone.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Ai grijă de coapse, șolduri și sistemul muscular. Fiind o zodie activă, fii atent la suprasolicitarea acestor zone și asigură-te că îți menții flexibilitatea și mobilitatea prin exerciții fizice variate.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Fii atent la sistemul osos și la articulații. Ai o rezistență deosebită, dar poți fi predispus la probleme legate de rigiditate sau degradare a oaselor. Menține-te activ și acordă atenție suplimentelor de calciu și vitamina D.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Ai grijă de sistemul circulator și de glezne. Fiind o zodie inovatoare și independentă, asigură-te că menții o circulație bună și că acorzi atenție picioarelor tale pentru a evita umflăturile sau problemele circulatorii.

Pești (19 februarie – 20 martie): Ai grijă de sistemul limfatic și de picioare. Fiind o zodie sensibilă și intuitivă, asigură-te că îți menții echilibrul energetic și că acorzi atenție sănătății tale generale, inclusiv a circulației limfatice și a picioarelor.

Berbec (21 martie – 19 aprilie): Ai grijă de cap și de sistemul muscular. Fiind o zodie energică și plină de viață, este important să fii atent la riscul de accidentări sau de tensiune musculară. Asigură-te că te odihnești suficient și că practici stretching sau alte exerciții pentru a-ți menține flexibilitatea și sănătatea capului.