CRIOSAUNA- aliatul tau impotriva CELULITEI

Stiati ca…

Tratamentul celulitei se numara printre cele mai numeroase cautari pe internet?

Acest lucru se explica prin afectarea intre 80-95 % dintre femei , indiferent de greutatea corporala. In ultimul timp, datorita alimentatiei super procesate si sedentarismului, celulita este prezenta si la copii si barbati.

La Criohealth Galati,  vrem sa vorbim despre metoda anticelulitica dintr-o perspectica simpla si stiintifica.

Celulita este o boala metabolica care provoaca infamatii in tesuturile celulare care se afla sub piele.

Este prezenta in mod frecvent  in regiunile coapselor, feselor si abdomenului.Ca urmare a acestei inflamatii, pielea este bombata intr-un mod neregulat, cunoscuta fiind drept”coaja de portocala”.

Majoritatea femeilor se confrunta cu celulita, indiferent de greutatea corporala, in perioadele de schimbari hormonale: pubertate, sarcina, menopauza.

Tratamentul celulitei depinde de angajamentul nostru fata de sanatate.

Stilul de viata activ,dieta echilibrata,hidratarea sunt esentiale in prevenirea si tratarea celulitei.

Din fericire, studiile existene arata ca #AEROCRIOTERAPIA  prin #CRIOSAUNA, efectuata in sesiuni consecutive zilnice,  in pachete terapeutice, adaptate fiecarei persoane, poate elimina eficient celulita.

Vom explica pe scurt, cum #aerocrioterapia combinata cu #presoterapia, ajuta la eliminarea celulitei cu elemente fundamentale ale greutatii.

.

#Presoterapia disponibila la Criohealth Galati este o metoda eficienta pentru a elimina efficient celulita din zona picioarelor, abdomenului si bratelor.

Celulita pe picioare este una dintre cele mai comune în toate femeile din lume. Chiar și cei mai slabi au suferit la un moment dat în viața lor. Aplicarea #presoterapiei în zonă și utilizarea cabinei de #Aerocrioterapie este opțiunea pe care o propunem ca tratament pentru celulita la nivelul picioarelor . Este o procedură eficientă și nedureroasă.

Prin #presoterapie stimulam la maximum sistemul limfatic si circulatia pentru a elimina lichidele , grasime localizata si toxinele. De asemenea, va  odihni picioarele si va intari sistemul imunitar, prevenind in acelasi timp aparitia varicelor si tratandu-le  pe cele déjà incipiente.

#Aerocrioterapia genereaza un efect termogenic intern cu care consuma o cantitate mare de calorii si reduce adipocitele de grasime.

Aplicarea acestui frig extrem face ca reflexele neuronale ale corpului tau s ail incalzeasca in interior. Un process foarte agil de vasoconstrictie si vasodilatatie ajuta la eliminarea grasimilor si fluidelor localizate. Prin #crioterapie combatem flaciditatea, care devine cea mai mare ingrijorare, atunci cand celulita dispare.

Ambele tehnici oferite, provoacă o reacție imediată a organismului și sunt un tratament foarte eficient împotriva celulitei la nivelul picioarelor . Din experiența noastră rezultatele se vor vedea de la prima aplicare . Acestea sunt cele mai puternice atunci când sunt urmate toate celelalte recomandări comune pentru afecțiune.

La Criohealth Galati veti gasi  echipamente performante si inovatoare:CRIOSAUNA, CRIOFAN, SALTEAUA ALANCE SI SAUNA INFRARED PENTRU TERMOTERAPIE si experienta in aplicarea protocoalelor de lucru pentru a te ajuta sa slabesti, sa elimini celulita si sa fii in cea mai buna forma.

Daca esti pregatit pentru schimbare suna si  programeaza-ti o consultatie gratuita la Criohealth Galati. Corpul iti va multumi pentru asta!!!

0740118322 Liliana BUJOR

Specialist #aerocrioterapie

Centrul de Crioterapie Criohealth Galati, strada Ionel Fernic 33, Bloc C120 parter, langa POLICROM Media.

(Sursa:CRIOSAUNA ROMANIA, Puterea Frigului-Prof.Dr.sc. med Winfried Papenfuss,CRYOmix)