Syneron eTwo, acum disponibil la aBeauty clinique

Începând cu luna mai aBeauty clinique îşi întregeşte echipamentele medicale cu Syneron & Candela eTwo, primul aparat din regiunea Galaţi-Brăila care tratează vergeturile şi cicatricile.

Spre deosebire de lasere, Syneron eTwo foloseşte radiofrecvenţă bi-polară şi infraroşu pentru tratarea zonei afectate. Acest lucru reprezintă un beneficiu real pentru client, deoarece perioadele de recuperare în urma tratamentelor sunt mult mai mici, fără a se face rabat de la eficienţă. eTwo oferă două tratamente: Sublative şi Sublime.

Sublative
Rezultatele Sublative sunt imediate şi continuă să se îmbunătăţească pe par cursul câtorva luni de la tratament. 

Sesiunile de tratamente Sublative durează mai puţin de o oră. Pentru rezultate optime, sunt recomandate cel puţin 3 sesiuni de tratament la distanţe de 4-6 săptămâni între ele. Fiecare tratament produce îmbunătăţiri la formarea graduală de colagen, iar ca rezultat se vor vedea îmbunătăţiri estetice. Numărul total de sesiuni de tratamente depinde de pielea fiecărui pacient.

Pe măsură ce energia pătrunde în piele, unii pacienţi experimentează o senzaţie de căldură combinată cu pişcături, similare cu pocnirea unui elastic pe zona pielii, însă aceste senzaţii se simt în funcţie de intensitatea tratamentului.

De obicei, zona tratată se înroşeşte sau se colorează în roz, arătând ca o arsură solară. Majoritatea pacienţilor raportează efecte precum crearea de cruste şi decojiri ale pielii, însă suficient de nederanjante încât să se întoarcă la serviciu în scurtă vreme.

Sublime
Sublime Skin Conture este un tratament neinvaziv care inversează confortabil semnele îmbătrânirii şi oferă un aspect tinerescă fără prea multă aşteptare.

elös este prima şi singura tehnologie care combină energiile pentru a stimula eficient producţia de colagen, îmbunătăţind per total calitatea pielii mai ales în zonele unde se văd cel mai des semnele îmbătrânirii, precum zona ochilor, decolteu, pomeţi şi gât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.