Autobronzarea – o alternativă la bronzul natural

Tratamentul de autobronzare este o modalitate excelentă de a avea o piele arămie, fără a fi nevoie să mergi la plajă sau la solar. Intensitatea bronzului obţinut pe această cale poate varia de la auriu la ciocolatiu, în funcţie de preferinţele tale. Pentru a avea o culoare uniformă, poţi apela la serviciile unui centru specializat, care îţi va garanta un bronz impecabil. Tratamentul se aplică în trei paşi: gomaj, hidratare şi autobronzare.

Peelingul corporal. Pentru a obţine un bronz uniform şi pentru a reda prospeţimea pielii, cu ajutorul unei creme ce conţine particule abrazive, se face un gomaj ce va îndepărta celulele moarte. Se începe cu partea din faţă a corpului şi se aplică de la tălpi către partea de sus a corpului. Se masează până când crema intră în piele şi se îndepărtează surplusul cu ajutorul unui prosop înmuiat în apă caldă.

Hidratarea. Pentru ca autobronzantul să nu fie absorbit de zonele uscate, ceea ce ar duce la apariţia petelor, pielea trebuie să fie foarte bine hidratată. Se face un masaj cu mişcări energice pe tot corpul, insistând în zonele osoase: coate, genunchi şi călcâie.

Autobronzarea se face cu spumă, cremă sau cu un spray special. După aplicare, trebuie să stai 10 minute nemişcată, pentru ca bronzul să intre bine în piele şi să devină uniform. Rezultatul se va vedea în circa două ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.