breaking news New

Combate stresul cu ajutorul alimentelor

NU EXISTĂ OM CARE SĂ FIE IMUN LA STRES. O PROBLEMĂ CARE NE PREOCUPĂ TIMP ÎNDELUNGAT SAU REACŢIA NOASTRĂ LA UN EVENIMENT NEAŞTEPTAT NE POT AFECTA SĂNĂTATEA.

Potrivit ultimilor cercetări, consumul fructului de avocado vă poate ajuta să atingeți o atât de necesară stare de calm și relaxare. Fructul de avocado este bogat în vitamine din complexul B, ce sunt esențiale creierului și celulelor nervoase.

De asemenea, fructul de avocado mai conține: beta-caroten, vitamina E, antioxidanți și alte substanțe nutritive ce pot ajuta la blocarea absorbției de grăsimi ce pot cauza stresul oxidativ.

Banalul ou are un conținut ridicat de proteine și vitamine B si D, contribuind la menținerea unei minți sănătoase.

Migdalele și nucile sunt bogate în vitamina B, E și zinc, substanțe nutritive esențiale pentru restaurarea celulelor creierului și, de asemenea, pentru combaterea stresului.

Spanacul vă oferă un complex de vitamine și minerale ideale pentru a vă reda vitalitatea corpului în timpul perioadelor de stres.

Consumul de iaurt grecesc vă furnizează probioticele necesare unui corp sănătos, calciu pentru oase puternice, și proteine, ce vă ajută să vă îmbunătățiti starea de spirit.

Somonul are un nivel ridicat de Omega-3. Acești acizii grași sunt excelenți pentru starea generală de sănătate, piele, și, de asemenea, crește funcționarea creierului.

Sparanghelul reprezintă alimentul perfect pentru a combaterea stresului. Cu un conținut ridicat de acid folic, acesta va ajuta să luptați împotriva stresului și anxietățtii, fiind, de asemenea, foarte necesar pe parcursul sarcinii. De asemenea, vă sprijină procesul de control al emoțiilor, pofta de mâncare și de somn.

sursa : http://www.europafm.ro

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password