Schimbați-vă viața cu Invisalign? Un zâmbet frumos ne poate schimba cu adevărat viața!

Suntem mai încrezători în forțele proprii şi parcă se deschid alte oportunități de reuşită atunci când zâmbim. Cu Invisalign, obţinerea zâmbetului la care aţi visat nu este greu de realizat, de fapt, nu are practic niciun impact asupra vieţii cotidiene. Invisalign îndreaptă dinţii folosind o serie de aliniatori detaşabili aproape invizibili, care sunt adaptaţi special la dinţii dumneavoastră. Pe măsură ce se înlocuiesc aliniatorii periodic, dinţii dumneavoastră vor migra, puţin câte puţin, deplasându-se treptat spre poziţia ideală. Sistemul Invisalign este confortabil, transparent, detaşabil şi vă transformă zâmbetul fără a vă perturba viaţa, aşa cum au descoperit deja peste 3 milioane de oameni din întreaga lume.

PROCEDURA DE TRATAMENT

Planul de tratament este individualizat şi sistemul Invisalign va fi creat  special pentru dumneavoastră. Pentru a putea fi creat un plan de tratament,
medicul ortodont va lua o amprentă a dinţilor dumneavoastră pentru a verifica dacă aceştia pot fi îndreptaţi cu sistemul Invisalign. Odată confirmat acest lucru, un plan de tratament detaliat va fi apoi dezvoltat cu ajutorul ClinCheck®, planul nostru de tratament virtual 3D. ClinCheck indică seria de deplasări prin care se preconizează că vor trece dinţii dumneavoastră de-a lungul tratamentului, astfel încât să puteţi vedea cum vor arăta dinţii dumneavoastră la finalul tratamentului cu Invisalign, înainte chiar de a începe.

OBȚINEM UN ZÂMBET CU FIECARE ETAPĂ!

Când veţi începe tratamentul cu Invisalign, veţi purta fiecare set de aliniatori personalizaţi în etape. Pe măsură ce folosiţi rând pe rând aliniatorii din serie, dinţii dumneavoastră vor începe să se alinieze, puţin câte puţin, deplasându-se treptat spre poziţia finală proiectată. În tot acest timp, veţi avea parte de controale periodice la cabinetul dentar pentru ca medicul ortodont sa vă monitorizeze evoluţia şi pentru a se asigura că vă simţiţi confortabil cu acest tratament. Este gândit să se potrivească stilului dumneavoastră de viaţă, durata unui tratament variind de la un pacient la altul, în funcţie de complexitatea fiecărei afecțiuni.

INVISALIGN ESTE SI PENTRU ADOLESCENŢI!

Marele beneficiu al Invisalign este că oferă o soluţie estetică şi mai flexibilă pentru a reda adolescenţilor încrederea unui zâmbet minunat. Aliniatorii Invisalign sunt confortabili, detaşabili şi aproape invizibili, ceea ce înseamnă că adolescenţii pot continua să se bucure de viaţă fără restricţiile, iritarea şi stânjeneala asociate adesea suporturilor (brackets) şi sârmelor de metal. Aliniatorii Invisalign sunt, de asemenea, detaşabili, astfel încât adolescenţii pot continua să se spele pe dinţi şi să folosească aţa dentară ca de obicei. Invisalign are mai multe opţiuni de tratament disponibile pentru adolescenţi, în funcţie de stadiul dezvoltării dentiţiei. Unii adolescenţi vor fi eligibili pentru acelaşi tratament cu Invisalign ca şi pacienţii adulţi. Adolescenţii mai tineri sau cei la care dentiţia adultă nu a erupt încă pot fi trataţi cu Invisalign Teen – un tratament special conceput pentru adolescenţi. Medicul ortodont va stabili ce tratament se potriveşte cel mai bine nevoilor dumneavoastră individuale şi stării dinţilor dumneavoastră. Invisalign Teen a fost creat împreună cu adolescenţi, părinţi şi ortodonţi, pentru a înțelege  stilul de viaţă activ şi nevoile specifice de tratament ale pacienţilor adolescenţi. Aliniatorii Invisalign Teen sunt creaţi cu aceeaşi tehnologie Invisalign utilizată pentru aliniatorii Invisalign obişnuiţi, deplasând dinţii treptat fără a mai fi nevoie de metal sau sârme. Știind faptul că adolescenţii  sunt mereu în mişcare, am adăugat câteva caracteristici speciale:

■ Indicatorii de uzură de culoare albastră se decolorează de la albastru la transparent pentru a ajuta furnizorul Invisalign, pe dumneavoastră şi adolescentul să măsuraţi durata purtării.

■ Caracteristici speciale concepute să compenseze erupţia caninilor, a celui de-al doilea premolar şi a celui de-al doilea molar.

■ Șase aliniatori de schimb individuali gratuiţi sunt incluşi în cazul în care unii se pierd sau se rătăcesc.

DE CE TREBUIE SA ALEGETI INVISALIGN?

Dacă trebuie să decidem asupra celui mai bun tip de tratament pentru îndreptarea dinţilor dumneavoastră, există cu adevărat doar o singură opţiune: Invisalign. Doar Invisalign oferă profunzimea inovaţiei, studiile clinice şi tehnologia care pot controla cu acurateţe modul în care sunt îndreptaţi dinţii dumneavoastră.

ÎL PURTAŢI  CÂND DORIŢI ȘI ÎL SCOATEŢI CÂND AVEŢI NEVOIE!

Aparatele dentare fixe pot fi îndepărtate doar de stomatologi specializati. Aceste aparate vă pot afecta capacitatea de a vă curăţa dinţii şi gingiile în mod eficient şi pot limita ceea ce puteţi mânca fără probleme. Întrucât aliniatorii Invisalign pot fi scoşi în orice moment în timpul tratamentului, puteţi mânca orice doriţi, vă puteţi menţine o bună igienă orală şi puteţi alege să îi scoateţi pentru scurt timp la ocazii speciale, cum ar fi nunţi sau întâlniri importante. Stilul dumneavoastră de viaţă rămâne intact. Pentru a afla cum puteţi obţine zâmbetul pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna cu Invisalign, programaţi-vă chiar astăzi o consultaţie. Vă aşteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.