Celulita: Remedii eficiente și ieftine care elimină aspectul de coajă de portocală

Cosmarul oricărei femei, inestetică și dificil de îndepărtat, celulita te determină de cele mai multe ori să te jenezi atunci când apari în costum de baie?

 

Dacă ți-ai propus să lupți cu toate armele împotriva celulitei, iată 4 remedii naturale care chiar dau rezultate!

 

1. Periajul uscat

Periajul uscat presupune folosirea unei perii din fibre naturale cu care să îți masezi trupul, insistând asupra zonelor afectate de celulită.

Astfel, vei îndepărta stratul de piele moartă și îți vei pune sângele în mișcare, dizolvând stratul inestetic de țesut adipos care dă aspectul de coajă de portocală.

Pune în practică acest tratament de 1-2 ori pe zi, înainte de a face duș.

 

2. Gomajul cu zaț de cafea

Gomajul cu zaț de cafea nu numai ca îți exfoliază eficient pielea și îi oferă un parfum irezistibil, dar stimuleazăș circulația sangvină și pe cea limfatică, cofeina contribuind totodată la tonifierea pielii. Prepara gomajul astfel: amestecă 100 g de zaț de cafea cu 3 linguri de zahăr și 2-3 linguri de ulei de nucă de cocos, după care masează mixul obținut pe zonele afectate, cu mișcări circulare, ferme.

Aplica acest remediu de 2-3 ori pe săptămână, primele rezultate urmând să se vadă în doar câteva săptămâni.

 

3. Împachetări cu zaț de cafea și ulei de măsline

Cu o simpla folie alimentară și un preparat din zaț de cafea și ulei de masline, poți scăpa rapid de celulită. Aplică pe piele un amestec de zaț de cafea cu ulei de măsline și înfășoară-ți fiecare picior cu folie alimentară din plastic. Las-o să acționeze câteva ore apoi îndepărtează folia și clătește. Vei vedea cum pielea ta este mai fermă iar aspectul de coajă de portocală este diminuat.

 

4. Dușurile alternante

Dușurile alternante cu apă caldă și rece ajută la tonifierea musculaturii, la stimularea circulației sagvine și la eliminarea celulitei. Așadar, alternează apa caldă cu cea rece timp de câteva minute, de fiecare dată când faci duș și vei obține în scurt timp picioare perfecte.

 

Sursa: https://www.ele.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.