Scapa de SPONDILOZA CERVICALA cu terapia VEEDA

Spondiloza cervicala sau osteoartrita cervicala este o afectiune degenerativa a coloanei cervicale, care afecteaza corpurile vertebrale si discurile intervertebrale de la nivel cervical (cum este cazul herniei de disc), precum si continutul canalului vertebral (radacinile nervilor si/sau maduva spinarii).

Cauzele aparitiei spondilozei cervicale!

Factorul major al aparitiei spondilozei cervicale este imbatranirea. Pana la varsta de 60 de ani, cei mai multi dintre oameni prezinta semne de spondiloza cervicala la radiografia cu raze X. Alti factori care pot predispune la dezvoltarea spondilozei cervicale sunt:
leziuni ale gatului – acestea pot sa creasca riscul aparitiei spondilozei cervicale
factori genetici – in unele familii pot exista predispozitii catre aceasta boala
Excesul de greutate si lipsa exercitiilor fizice
ruptura sau alunecarea unui disc intervertebral
interventii chirurgicale anterioare la nivelul coloanei vertebrale
artrita severa
mici fracturi la nivelul coloanei vertebrale din cauza osteoporozei.

Simptomele spondilozei cervicale!

Spondiloza cervicala se poate manifesta in foarte multe cauze! Desigur ca exista situatii cand aceasta nu isi face simtita prezenta chiar daca ea exista. Incepand de la amorteala pana la oboseala musculara, spondiloza cervicala acopera o gama foarte larga de simptome precum slabiciune, dureri localizate la baza craniuliu, de umeri, de brate, de cap, dificultati in miscarile capului, contractura la nivelul musculaturii paravertebrale superioare, etc!

La Art Therapy folosim Terapia Veeda, unica in Romania care este un complex de tehnici de masaj terapeutic, menit sa iti readuca starea de bine la conditiile optime de care toti depindem! Terapeutii nostri sunt instruiti inca de la inceput sa poata face fata la orice provocare! Cautam blocajele care genereaza afectiunile care va creaza dinsconfort, lucram pe terminatiile nervoase si revigoram corpul care va putea functiona din nou la conditiile sale initiale!

Terapeut Vrabie Tatiana, fondator al terapiei VEEDA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.