La cat timp este necesar sa facem o evaluare a vederii?

TERRA CLINIQUE – CLINICA DIN INIMA ORASULUI TAU!

Alegerea ochelarilor de vedere poate fi o adevărată provocare! Problemele de vedere apar din ce în ce mai des, iar dacă nu sunt depistate şi corectate din timp, pot provoca deteriorarea continuă a vederii.

Când avem nevoie de ochelari?
Majoritatea persoanelor încep să aibă probleme de vedere încă din perioada copilăriei – clasele primare – iar în majoritatea cazurilor au cauză ereditară.

Lumina albastră, principalul inamic al ochilor
Lumina albastră a dispozitivelor electronice, cum ar fi ecranul telefonului, televizorului, tabletei etc., cauzează probleme la peste 90% dintre adulţii cu vârste cuprinse între 20 şi 30 ani.
Principala cauză a problemelor de vedere este utilizarea excesivă a dispozitivelor mobile şi reducerea timpului petrecut în aer liber. Cu toate că tehnologia a evoluat, iar lentilele de contact şi operaţia cu laser sunt metode de corecţie mult mai accesibile decât erau înainte, ochelarii rămân cel mai popular mijloc de corecţie al problemelor de vedere.

Cum alegem ochelarii de vedere
Alegerea ochelarilor este un proces pe care nu îl putem parcurge fără a urma câţiva paşi în prealabil. Primul pas, fără de care nu se recomandă sub nicio formă purtarea ochelarilor, este consultaţia oftalmologică. Consultaţia oftalmologică presupune o examinare completă a ochiului şi a anexelor sale, în vederea depistării oricărui tip de probleme. Ea se poate realiza numai de către un medic oftalmolog sau de către un optometrist.

Creştem calitatea vieţii îmbunătăţind vederea

Optica medicala Terra Clinique asigura ochelarii potriviţi tuturor, asigura lentile optice de cea mai bună calitate.oferind suport excepţional pentru fiecare pacient în parte.
Atenuarea problemelor de vedere este pricipalul scop in domeniului nostru.
Consultaţia optometrică cuprinde examen biomicroscopic pol anterior, măsurarea dioptriilor,măsurarea tensiunii oculare,măsurarea acuităţii vizuale şi determinarea prescripţiei de ochelari de vedere.
Programari la numarul: 0740 852 956 sau 0723 606 818

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.