Tetrapareza spastică

ART THERAPY- ARTA MASAJULUI TERAPEUTIC

Tetrapareza spastică este o boală greu de recuperat, dar in momentul in care apare evoluție in tratarea acesteia, rezultatul este miraculos!

Așa a fost si in cazul Alexandrei.

La cei 10 anisori ai ei, Alexandra a luptat mult ca sa ajunga unde se afla astazi! ”Imi doresc sa pot merge pentru a-mi bucura parintii”, ne-a spus la prima ședință de terapie , acesta este visul ei!

Însoțită de parinții săi, Alexandra a pășit pragul centrului nostru de terapie-Art Therapy-in speranța că va găsi la noi soluția salvatoare care ii va oferi posibilitatea de a merge fără ajutor!

Este greu!

Intr-adevar este greu sa lupti cu o boala care ataca sistemul nervos central inca de la nastere!

Alexandra are probleme legate de mobilitate si ii lipseste echilibrul!

Datorita terapiilor alternative pe care le-a facut de-alungul timpului, musculatura acesteia este dezvoltată in parametri normali varstei sale!

Atunci unde este problema va întrebați?

Luptand de la nastere cu această boala, Alexandra a dezvoltat o frica fata de schimbările care apar in viata ei!

După 3 ședințe de terapie Veeda, Alexandra a început sa calce pe toata talpa, să își mențină echilibrul când stă in șezut sau in picioare si sa prindă încrederea necesara pentru a merge mai bine.

”Înainte nu putea sa stea pe scaun fără să se țiă de birou sau de masa” ne spune mama Alexandrei.

Alexandra este o luptătoare si are o voință de fier.

Am lucrat pentru motricitatea grosiera si fina insistând pe deprinderile motrice de baza si dezvoltarea coordonării ocolulomotorii, acestea reprezentând si scopul principal al terapiei noastre in cazul de fata.

STR TRAIAN, NR 136

TEL 0770906080

Site: www.artaterapie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.