O NOUĂ CLINICĂ DENTARĂ

INTERVIU DR. JULEA

1 Domnule doctor Julea, explicați-ne, vã rugãm, de ce trebuie sã nu avem niciun dinte împotriva noii clinici stomatologice Chiromax!


Interesant mod de a intreaba. Nimeni nu va poate opri să aveți vreun dinte împotriva clinicii stomatologice Chiromax, daca asa decideti fara a ne proba serviciile.

Am convingerea că, după ce veti alege să beneficiați de serviciile clinicii noastre însă, veti constata care sunt motivele pentru care merita să nu aveți un dinte impotriva noastră și, mai mult decat atât, veti constata că sunt multe.

2. De ce ar trebui sã vinã gãlãțenii la Chiromax, noua clinicã dentarã din Galați?


De ce ar trebui sa vina gălațenii la noua clinicã dentarã Chiromax?

Cu siguranță mulți dintre gălațeni cunosc deja serviciile Chiromax încă de pe cand era un cabinet cu doar doua unituri dentare pe strada Roșiori, cabinet în care, înca de pe atunci, investeam nu numai toate resursele de cea mai bună calitate si cunostințele medicale, dar si mult suflet ca sa ne ajutam pacientii să aibă o sănătate dentara impecabila.

Și cresterea noastră către clinica intermediara de pe strada Lupeni si acum, către clinica noua de pe strada Domnească se datorează in primul rand recomandărilor pacienților nostri transmise catre alti galateni.

Ca atare, ma bucur ca ați pus această intrebare, ca să pot mulțumi pe aceasta cale tuturor gălațenilor care ne-au recomadat de-a lungul celor peste 20 de ani de cand lucrăm.

3. Cum considerați mesajul difuzat zilnic în audiovizualul românesc prin care românilor li se sugereazã spãlarea dinților mãcar de douã ori pe zi? E un mesaj demn pentru o țarã din spațiul comunitar?


Consider benefic să fie difuzat orice mesaj de acest fel.

Până la urmă, fiecare dintre noi știm că este benefic, de exemplu, sa mâncăm zilnic măcar 5 portii de fructe si legume proaspete.

Dar câti dintre noi am creat aceasta obisnuină?

Când ni se reaminteste însă, începem să fim mai atenți la acest aspect.

Nu cred ca spălatul pe dinti are vreo legatura cu faptul ca România este sau nu in spatțiu comunitar.

Are, mai degrabă legatură, cu educatia in acest sens. Si văd in mesajul difuzat un caracter educativ.

4 . De ce noi, românii, nu putem duce la bun sfârșit obiectivul “Nicio Carie” Și cum vedeți relația mioriticului cu Zâna Mãseluțã?


Noi, romanii, am putea duce la bun sfarsit obiectivul “”Nicio Carie” dacă am fi mult mai deschiși spre educatie.

Cred că, prin cresterea nivelului de constientizare in ceea ce privește educatia pe toate planurile, nu numai din punct de vedere stomatologic, se poate ajuta la perceperea mai bună a mesajului pentru a colabora cat mai timpuriu cu Zana Maseluța 🙂

5 . Ne va durea, domnule doctor, când vom pãși pe ușa clinicii stomatologice Chiromax?


Cred ca vă va durea doar dacă nu o faceți si, mai ales, dacă nu o faceți periodic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.