Galatiul devine capitala recuperarii medicale din regiunea Moldova

Luni, 16 noiembrie s-a deschis Complexul de recuperare medicala

Terra Clinique

Initiatorii proiectului estimeaza ca centrul va deservi atat locuitorii din judetul Galati, cat si pacientii din toata tara. Investitia apartine clinicii medicale Terra Clinique, prezenta in centrul orasului Galati, din anul 2018.

Potrivit dezvoltatorilor, Complexul de recuperare Terra Clinique este cel mai mare centru regional de balneofizioterapie si recuperare medicala. Investitia a fost dezvoltata in cadrul unui hotel de 4* pe un teren de aprox.9000 mp si o suprafata desfasurata construita de 6228 mp.De asemenea, parcarea dispune de 70 locuri.

Investitorii proiectului ne asigura ca, din luna iunie a anului viitor, va fi deschisa si piscina exterioara pentru serviciile de hidrokinetoterapie.

“Suntem onorati si mandri sa deschidem acest complex de balneofizioterapie in Galati, pentru care am angrenat toata experienta unui lider in domeniu, precum si talentul si profesionalismul unei echipe extraordinare de medici specialisti, sub leadershipul romanesc si strain. Asteptam pacientii sa descopere aici cele mai moderne echipamente de tratament si cei mai buni medici”, a declarant Gabriela Ciulei, Director General si fondatoarea Terra Clinique.

Complexul de recuperare medicala Terra Clinique este impartit in 3 zone: zona de balneofizioterapie si cabinete medicale (neurologie, reumatologie, pneumologie, ozonoterapie, ortopedie traumatologie), centrul de ingrijiri medicale (21 locuri) si zona de cazare si restaurant pentru pacientii care vin la tratament din alte zone ale tarii (40 locuri).

Putem primi pacienți din toată țara, nu doar în regim ambulatoriu. Avem disponibile 40 de locuri de cazare in regim hotelier 4* cu pensiune completa. Pacientii se pot prezenta cu bilet de trimitere pentru a beneficia prin CNAS de decontarea serviciilor de recuperare medicala si contracost in privinta cazarii (pacientii se pot prezenta si cu vouchere de vacanta).

Alaturi de toate aceste servicii, exista si o salina destinata pacientilor cu afectiuni respiratorii! Salinoterapia prezinta beneficii pentru oricine, indiferent de varsta sau statusul sanatatii.

Asadar, salina este deschisa atat pentru copii,tineri cat si pentru cei in varsta, atat pentru cei sanatosi cat si pentru cei cu diferite afectiuni care pot fi ameliorate prin inhalarea vaporilor sarati.

Programul complexului Terra Clinique:

Luni – Vineri 08.00 – 20.00

Sambata – Duminica 08.00 – 16.00

Programari la numarul 0336 911

www.terraclinique.ro

Adresa: str.Aleea Meteo nr.4, Galati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.