Imunoinstant – sănătate în infecţii gastrointestinale respiratorii, herpetice, urinare, parodontale şi dermice

Simptomele unei aparente răceli, o leziune cutanată care refuză să se vindece, acneea, o durere de stomac care trenează pot fi provocate de bacterii.

Din nefericire, împotriva unora dintre acestea, antibioticele nu mai au niciun efect.

Romvac este unicul centru de cercetare din România care a dezvoltat soluţia pentru aceste probleme, prin terapiile cu Imunoinstant pe bază de anticorpi IgY specifici ce acţionează împotriva unora dintre cele mai periculoase tulpini bacteriene, fungice şi virale care pun în pericol sănătatea oamenilor.

Tipuri de infecții și terapia cu anticorpii IgY din Oul Hiperimun Romvac

Produsele din gama Imunoinstant conţin anticorpii IgY specifici care ajută pacienţii cu infecţii localizate la diferite niveluri: infecţii urinare determinate de Escherichia coli, Klebsiella spp., Proteus mirabilis, Enterococcus faecalis, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus sau Streptococcus grup B. Acestea sunt extrem de răspândite, provoacă foarte multe neplăceri şi, din nefericire, sunt recurente.

Apoi, sunt infecţiile genitale determinate de Candida spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Klebsiella spp., Streptococcus grup B., Staphylococcus spp., HPV (9 tulpini), Herpes Simplex tip 1 (HSV 1).

Eficacitatea anticorpilor din produsele Imunoinstant a fost dovedită şi prin tratarea pacienţilor cu infecții herpetice determinate de Herpes Simplex (HSV 1) sau a pacienților cu infecții gastrice determinate de Helicobacter pylori şi cu infecții gastrointestinale provocate de Clostridium difficile sau Escherichia coli.

De asemenea, anticorpii specifici acţionează şi în infecţii respiratorii determinate de Streptococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae, Staphylococcus aureus sau Pseudomonas aeruginosa, dar şi în afecţiuni parodontale determinate de Staphylococcus spp. sau Streptococcus spp..

Imunoinstant s-a dovedit a fi eficient și în acnee determinată de infecţia cu Staphylococcus aureus, în plăgi atone infectate cu Staphylococcus aureus MRSA, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella spp., Candida spp., Escherichia coli; dar și dermatite de diferite forme determinate de Staphylococcus aureus.

Dr. Viorica Chiurciu

Director General – Romvac Company S.A.

office@imunoinstant.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.