CINE SE VACCINEAZA ANTICOVID?

Dr.Mihaela Chelariu

      Românii  de pretudindeni au aptitudini  previzionare  dar uneori delirante !

La ordinea zilei și cea mai des discutată problema este vaccinarea anti covid!

Cum unii  dintre noi s-au vaccinat și nu am pățit mare lucru( in afara reacțiilor adverse minore ),circulă mai nou ideea delirantă a nanocipării, adică a introducerii unui cip de identificare.

Nimeni nu știe de ce ar fi necesar identificarea cu cipul, dar toată lumea își dă cu părerea.

S-ar putea sa fie….extraterestii!!!!!!!!!!!!!Cine stie?

Mi-am adus aminte că  medicul veterinar când mi-am  dus motanul la vaccinare  mi-a propus sa-l cipez fiindcă  dacă se pierde se poate gasi ușor și ar putea fi evitată o tragedie ,,hingheriana,,(am inventat un cuvânt!!!!!!!!!!).

Acum părăsind domeniul de altfel sensibil al animalelor,acum este vorba de 5 miliarde de oameni  câți are planeta Pamânt .

Conform datelor statistice trebuie vaccinati ce putin 3 miliarde.

Totuși ce s-ar alege de ,,scopul,,nanociparii dacă ar primi numere doar 3 miliarde !

Și cred că micuții extratereștri au treburi mai importante decât o identifiare a noastră.

A numărat cineva furnicile de pe pamant?

Este ridicol! Să reveni la lucruri reale și adevărate!

Iată câteva indicații de care puteți tine cont fiindcă sunt din surse stiintifice :

Orice persoană poate să se vaccineze indiferent de  sex, rasă ,asigurată sau nu , daca are cel putin 16 ani ,daca nu este gravidă ,daca nu alăpteza sau daca a făcut recent covid si titrul anticorpilor  IgG (imunoglobulină G) depășeste valoarea maximă;

Orice persoană cu afecțiuni cardiovasculare ,în tratament cu anticoagulante de orice fel se pot vaccina cu indicația de a  muta doza de anticoagulant după ce face vaccinul (la 1 oră).

Orice persoana cu afectiuni cronice orice fel ca de exemplu  Diabet zaharat  I sau II , Insuficiență renală indiferent de stadiu ,boli neurologice ca Boala Parkinson, Scleroza multipla, sechele de AVC, alte boli neurodegenerative.

Orice persoană cu boli cronice ale sângelui,tumori de orice fel in stadiii cronice, hepatite cronice sau ciroze hepatice .

In general singurele contraindicații pentru vaccinarea  anticovid  reprezintă orice persoană care  are antecedente alergice și mai ales antecedente de șoc anafilactic la diverși agenți alergogeni sau care are numarul de leucocite mai mic de 2000×10^3u/l.

Studiile efectuate nu au avut printre subiecți femeile gravide sau care alăpteaza si bineînțeles copiii până la 16 ani.

Considerente religioase, de apartenenta la un grup sau altul la o religie sau alta nu pot fi argumente impotriva vaccinarii si nici nu se constituie in infractiuni fata de grup sau fata de Dumnezeu.

Vaccinati-va cu increderea ca va fi mai bine!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.