CONFERINȚA EUROPEANĂ DE PSIHIATRIE ȘI SĂNĂTATE MINTALĂ ”GALATIA 2021”

Prof.Univ.Dr. ANAMARIA CIUBARĂ

A V-a ediție a Conferinței Europene de Psihiatrie și Sănătate Mintală GALATIA 2021, organizată în parteneriat cu Universitatea Dunărea de Jos Galați, Facultatea de Medicină și Farmacie Galați și Academia Română, va avea loc în perioada 21 – 25 aprilie a.c.

Galatia 2021 este deja un eveniment de referință în domeniul educației medicale continue – acreditate, dedicat medicilor, psihologilor, farmaciștilor, precum și altor specialiști interesați de noile abordări din psihiatria modernă internațională, ce aduce într-un format dinamic cele mai noi informații, practici și tendințe din domeniu.

Prof. Univ. Dr. Anamaria Ciubară va coordona evenimentul alături de președinții de onoare ai Conferinței Galatia 2021: Prof Univ. Dr. Aurel Nechita – părintele Facultății de Medicină și Farmacie, Universitatea Dunărea de Jos Galați, Prof. Dr. Ing. Puiu Lucian Georgescu – Rectorul Universității Dunărea de Jos Galați –  precum și  Prof. Univ. Dr. Michael Davidson, Șeful Departamentului de Psihiatrie al Centrului Medical Sheba şi profesor de psihiatrie la Școala de Medicină Sakler (SUA).

“Contextul prezent reprezintă o provocare pentru fiecare dintre noi, dar in mod special pentru profesioniștii din domeniul sănătății, cei care au un rol de mare însemnătate în diminuarea efectelor negative pe termen scurt, mediu și lung și schimbărilor prin care trecem cu toții. Din acest motiv  #Adicțiile virtuale și interdisciplinaritatea în psihiatrie, în vremea pandemiei reprezintă tematica aleasă pentru cercetare și dezbatere în cea de-a V-a ediție a Conferinței Europene de Psihiatrie și Sănătate Mintală Galati 2021” declară Prof. Univ. Dr. Anamaria Ciubară.

Ca și în anii precedenți, participarea la Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală “Galatia 2021” va conferi credite de formare profesională continuă participanților (medici, psihologi, farmaciști), sprijinind și accesul rezidenților și studenților la eveniment. În plus, cele mai bune lucrări vor fi publicate în revista indexată WOS – Neuroscience, restul lucrărilor acceptate fiind publicate în ISI Proceedings

Specialiști recunoscuți pe plan național și internațional sunt invitați, în calitate de speakeri, oferind astfel, tuturor participanților, o perspectivă multidisciplinară, dar și o  experiență interactivă, globală, autentică, pe parcursul celor 5 zile dedicate evenimentului.

Astfel, născut la Galați, evenimentul GALATIA 2021 – și-a redefinit calibrul an de an, depășind granițele, pentru a crea și consolida repere în cercetare și a oferi experiențe marcante în evoluția medicală continuă, participanților din domeniul sănătății din orice colț lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.