Psoriazisul – o boală cu vindecare clinică!

Dr. Viorica Chiurciu, Doctor în Științe Medicale Veterinare, CSI, Medic terapeut
Director General al Romvac Company S.A.
Președintele Consiliului de Administrație al Romvac Company S.A.

Psoriazisul este cunoscut ca o boală, în general, cu exprimare cutanată, des întâlnită, cronică, fără o cauză clară care să o declanșeze și, mai ales, fără vindecare.

Oamenii de știință de la Romvac demonstrează, însă, contrariul prin cele peste 4000 de pacienți vindecați clinic de psoriazis.

”Psoriazisul nu este numai o boală care afectează pielea, articulațiile sau unghiile, ci una a întregului organism, motiv pentru care pacientul are nevoie de tratament general și nu numai de unul local. Fiind boală autoimună, organismul trebuie susținut din punct de vedere imunologic.

Prin urmare, coroborând terapia pe cale generală cu terapia locală cu imunoglobuline aviare specifice IgY din produsele Imunoinstant, Romvac a demonstrat că pacientul cu psoriazis poate fi vindecat clinic.”, declară Dr. Viorica Chiurciu, director general al companiei.

Terapia Imunoinstant în psoriazis

După stabilirea diagnosticului de certitudine, prin testul histopatologic, în funcție de tipul de psoriazis și de localizarea acestuia, se prescrie terapia Imunoinstant cu soluții orale și cu aplicare locală, spray-uri, pulberi, creme sau unguente.

Orală sau cutanată, administrarea produselor este facilă și trebuie continuată până la dispariția tuturor leziunilor, etapă urmată de repetarea examenului histopatologic.

Dacă testul indică vindecarea clinică a pacientului, se recomandă ca acesta să urmeze terapia de susținere a nivelului imunologic corespunzător pentru organism.

Produse Imunoinstant recomandate în psoriazis

”Pentru susținere sistemului imunitar recomandăm administrarea, în funcție de pacient, a pulberii liofilizate Imunoinstant G, a Oului hiperimun sau a soluției buvabile Imunoinstant Multiplu. Pentru leziunile cutanate, se vor aplica creme și unguente cu imunoglobuline IgY și alte principii imunologic active din Oul HPC2, precum Unguent PV sau Ten SuperRo sau spray-uri și geluri ca Imunoinstant Multiplu spray, Poliimunoinstant și Imunoinstant Multiplu gel.

De asemenea, mai sunt și suspensiile pentru psoriazisul palmo-plantar și comprimatele ROdia pentru formele articulare ale bolii ș.a.m.d..”, spune Dr. Viorica Chiurciu.

NOU – Produsele Imunoinstant acum și în Galați

Primul magazin de vânzare a produselor din gama Imunoinstant s-a deschis acum în cartierul Aurel Vlaicu din Municipiul Galați, pe Strada Nae Leonard, nr. 19, bl. C15, tronson 4 + 5, la parter.