INFORMAȚIE. EDUCAȚIE. CUNOAȘTERE!

             LA MULȚI ANI  REPERE MEDICALE!

                                                                                      Dr.Mihaela Chelariu

             De 8 ani aducem în atenția cititorilor revista ,,Repere Medicale,,.

În luna martie anul 2013 apărea primul număr al acestei reviste .

Prin însăși numele ei revista vă aduce informația de care aveți nevoie.

În momente mai puțin faste ale sănătății dumneavoastră sau membrilor familiilor dumneavoastră, sau ca  un reper ajutator pentru unele evenimente ce necesită o vizită la un cabinet/medic/stomatolog/farmacie! .

Infomație cu privire la cele mai bune clinici medicale private și de stat din județele Galați,Brăila și Vrancea,dar și articole interesante privind probleme de sănătate scrise de medici renumiți, interviuri cu nume mari ale medicinii românești.

Cert este că revista aduce și o fărâmă de educație  , obiectiv care de altfel ni l-am propus.

Cele mai recente noutăți despre bolile secolului, cele mai bune tratamente și cei mai renumiți medici din toate specialitățile inclusiv medicina dentară (a carui avânt este poate cel mai mare în privința metodelor de tratament fara durere ! ) își dau întâlnire virtuală in revista noastră lunară cu distributie gratuită.

Și fiindcă animalele fac parte din viața noastră nu uităm să inserăm câte un articol și despre cabinete ,tratamente și modalitați de hrană  a necuvântatoarelor.

Cu profesionalism , persuasiune și un pic de umor ,ne facem viața mai bună, mai interesanta si datorită acestei reviste.

Citiți revista REPERE MEDICALE!!