Budincă de morcovi cu carne de vită

Dragi cititori,

In acest numar va propun sa pregatim un preparat usor de executat, cu ingrediente accesibile tuturor, fara restrictii de consum si cu un continut scazut de calorii.

“Budinca de morcovi cu carne de vita”

Ingrediente pentru o portie : ​​​
Muschi de vita​​ – 120 g (​​105 calorii)
Morcovi – 300 g​​ (128 calorii)
Faina​​​​ – 10 g​​ (32 calorii)
Albus de ou – ½ buc (​​8 calorii)
Ulei​​​​ – 10 ml​​ (90 calorii)

Mod de preparare :
Morcovii, curatati de coaja, spalati si dati pe razatoare, se inabusa in 5 ml de ulei cu sare si putina apa. Din 100 ml supa de morcovi, ramasa de la inabusit, impreuna cu faina, se prepara un sos, la cald, si dupa ce s-a racit se amesteca cu albusul de ou batut spuma.

Carnea, curatata de pielite si zgarciuri, se fierbe, iar dupa ce s-a racit se trece prin masina de tocat de 2 ori, se amesteca cu sosul preparat anterior, putina sare si restul de ulei.

Ca si mod de prezentare , ca de fiecare data, va sugerez sa va “ jucati” in farfurie astfel incat o reteta usoara sa incante pe oricine. Eu am montat preparatul cum il vedeti in fotografia de mai sus.

Descoperă mai multe rețete aici!