CĂSĂTORIE CU REPETIȚIE

Dr. Mihaela Chelariu

În contextul general politic actual, singura soluție la îndemâna muritorilor de rând este râsul! Evenimentele politice recente ne fac mai hazlie viața!

Este o formă de rezistență!Aplicabilă în fapt în toate domeniile implicate in social. Mai puțin în segmentul religios care este o soluție pentru credincioșii practicanți. Acum ce este de râs în tot noroiul politic din România? Păi ,în primul rând ,,alianțele”!

Până mai ieri se balăcărea PNL –ul cu PSD de nu știam care minciună este mai gogonată! Acuma, gata ,se,,căsătoresc,,!!!fericită alegere! Din partea cui? Pentru că tot e la modă discuția , nu știm cine e mirele și cine mireasa.

Tot în baza tradiției și în context statistic se pare că mirele trădează mai frecvent tragem concluzia ca mirele e PSD ul. Este deci vorba de o căsătorie cu repetiție.Nu fiindcă PSD se căsătorește cu aceeași mireasă ( de fapt e alta) ci pentru că motivul este repetitiv.

În 2008 PSD-ul făcea o alianță istorică cu PDL! Motivul – ,,de foame și lăcomie,,(conform afirmațiilor scriitorului Sebastian Lazăroiu)este valabil și azi.Probabil exasperați de lipsa de putere, contracte anulate, plus altele, PSD- ul decide să facă pasul cel mare.

În fapt motivul este același și pentru PNL dar de frica de a nu ajunge la foame ,lăcomie sau Doamne ferește! de privare de liberate pentru unii dintre ei!Sigur , la prima vedere ce nu face un partid pentru ţară? Face şi un mariaj fortat si salvator!

Peste toate nașul mediază ! alegere fericită!ca să fie bine un an și jumatate mire un an și jumătate mireasă!Înțelegem ceva ? Nu și nici nu trebuie decât să schimbăm canalul TV! Dacă ne tot ascundem dupa ,,perdele” o să ne pierdem identitatea de români! Și poate că și merităm!!!!!!!!