Terapia la rang de arta. Veeda impotriva durerilor de spate!

Bazele terapiei Veeda au fost puse de @Tatiana Vrabie, terapeut cu experiență de 24 de ani în domeniul terapiilor alternative.

Terapia Veeda este produsul muncii sale, o îmbinare a celor mai bune tehnici manuale, care au dat roade într-o gamă largă de afecțiuni reumatologice și neurologice, (eliminând durerile, amorțelile și furnicăturle), readucând în organism un echilibru între minte și trup, între sistemul nervos și cel vegetativ.

Terapeuții noștri sunt pregătiți de Art Therapy Center înainte de angajare, astfel încât să poată simți blocajele, să inhibe punctele trigger, să lucreze pe traseele nervilor, să facă diferența între tipurile de contracturi, să fie buni cunoscători ai anatomiei topografice și funcționale, dar și fini psihologi/ psihoterapeuți.

Ne plac provocările, cazurile în care pacientul vine cu multiple afecțiuni. Terapia Veeda a ajutat-o si pe doamna Oprea să redescopere viața fără durere. A venit la noi cu lombalgie cronică , discopatie toracala T11-T12 , descoperite în urma unui RMN. Vă reamintim că discul intervertebral este format din inele fibroase și un nucleu pulpos cu rol de a menține apa, dar în discopatie, această proprietate a nucleului se modifică, devenind mai puțin elastic și mai vulnerabil la șocuri.

La doamna Oprea durerea în zona lombara era atât de cruntă, încât nu se putea deplasa fără sprijin în cârje. Încă după prima terapie s-a confruntat cu una dintre cele mai mari bucurii: “Nu credeam că există așa o terapie! Vă spun că nu credeam așa ceva! Când mi s-a spus să mă dau jos de pe masa de masaj și să merg, îmi căutam bastonul… Dar nu a mai fost nevoie de el!” Ne spune doamna Oprea.

La sfârșitul programului de terapie Veeda, pacienta noastră a câștigat mobilitate la nivelul coloanei lombare, reușind sa meargă fără sprijin, cu pași mai repezi , mai lungi și mult mai sigură pe ea. Rezultatul a fost miraculos! Mulțumim terapeuților noștri pentru profesionalism, empatie si daruire! Vă așteptăm cu drag la noi!

Citește mai multe articole din revistă aici!