Soluția pentru tratamente fără durere și zâmbete sănătoase

Soluția pentru tratamente fără durere și zâmbete sănătoase

La Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați atât adulții, cât și copiii beneficiază de sănătate reală și o experiență excepțională, într-un mediu plin de confort și plăcut. Situată pe Str. Portului, nr.28, aproape de Compania de Navigație Fluvială Română Navrom, clinica stomatologică Dr. Leahu Galați dispune de 9 cabinete dentare, de un centru propriu de imagistică 3D digital și de o aparatură medicală nouă.

În continuare aflăm de la Dr. Oana Cojocaru, medic stomatolog cu practică limitată la pedodonție, în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Galați cum arată o zi, în cabinet, alături de pacienții săi și care sunt cele mai întâlnite probleme orale.

Care sunt cele mai frecvente probleme dentare întâlnite la adulți și copii?

În fiecare zi observ pacienți care atunci când ajung în clinică se confruntă cu carii dentare, fie incipiente, fie într-un stadiu mai avansat. Cariile dentare, la copii, apar din mai multe cauze. Una dintre acestea fiind caria de biberon. Aceasta apare la bebelușii ce sunt alăptați, mai ales noaptea. Pentru a evita această carie este necesar ca după alăptare, mămica să îi șteargă gingiile sau dințișorii cu un tifon umed. De asemenea, caria dentară la copii și la adulți apare și din cauza nerespectării igienei orale. Este foarte important ca micuților să le dăm puține dulciuri, iar după consumul acestora este necesar să-și perieze dințișorii.

Ce sfaturi oferiți pacienților pentru păstrarea unei danturi sănătoase și frumoase?

Păstrarea unei danturi sănătoase trebuie să înceapă încă din copilărie. Este de datoria părinților să implementeze primele reguli de igienă orală și să aibă grijă ca cei mici să se familiarizeze cu medicul stomatolog, încă de la vârste foarte fragede. Apoi, ca adulți, conștientizarea importanței consultațiilor periodice, din 6 în 6 luni, în cabinetele de specialitate, cât și păstrarea unei igiene orale riguroase reprezintă factori esențiali pentru a avea o dantură sănătoasă.

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie

Cu prezență în 12 orașe din România: Craiova, Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și Sibiu, Galați, Cluj-Napoca. La Clinicile Dentare Dr. Leahu Galați, medicii stomatologi sunt specializați într-o anumită ramură a stomatologiei, așadar poți apela cu încredere la toate serviciile stomatologice, și anume: stomatologie generală (igienizări profesionale, tratamente pentru cariile dentare), coroane dentare, tratamente de canal efectuate cu ajutorul microscopului, refacerea completă a danturii cu ajutorul sistemului ,,Dinți ficși în 24 de ore”, tratamente cu aparat dentar și servicii dedicate doar pentru copii.

Citește mai multe articole din revistă aici!