Beneficiile masajului terapeutic VEEDA

Beneficiile masajului sunt multiple și cunoscute încă din antichitate.

Hipocrat, părintele medicinei moderne susținea ca masajul este ” una dintre artele” cu care un doctor desăvârșit trebuie sa fie familiarizat considerând ca o  competenta reală în materie de masaj poate fi obținută numai după o îndelungată practică.

Tatiana Vrabie, cea care a pus bazele Terapie Veeda și care a instruit terapeuții din cadrul Art Therapy Center are o experienta acumulată in 25 de ani, aducând un beneficiu real în creșterea calității vieții  persoanelor care au suferit de diferite patologii, de la fascita plantară la sindromul colonului iritabil, lombosciatica, tulburări ale somnului, sindromul ” burn out “etc.,din diferite ramuri ale medicinei.

Scopurile terapiei VEEDA

Stresul, socurile, eșecurile suferite în viața,  toate sunt  înregistrate în moleculele energiei- neuropeptidele. Neuropetidele  transmit energiile la nivelul diferiților receptori în diferite organe si mușchi, provocând diverse disfuncții.  Unul dintre scopurile Terapiei VEEDA este de a încerca să oprim aceste disfuncții-inainte ca ele sa devina simptomatice.

De multe ori problemele de sănătate au rădăcini mai adânci de aceea e nevoie de conștientizarea nevoilor personale mai presus de grijile cotidiene, e nevoie de introspecție.

Dacă hotărâți sa investiți în sănătatea dumneavoastră și sa efectuați ședințe de Terapie Veeda, e bine sa ne povestiți și momentele mai puțin frumose din viata dumneavoastra, pentru ca ele pot perturba optima funcționare a organismului, iar Veeda tratează corpul ca un întreg lucrând pe toate sistemele, deblocand organismul pentru bună sa funcționare.

Iata doua exemple:
  1. Domnul Remus Antohi a venit la Art Therapy Center prezentând dureri de cap, dureri în zona cervicală și lombară, ce iradiază spre genunchi și provin de la nervul sciatic.

️ Nervul sciatic este principalul nerv al membrului inferior. El controleaza articulația șoldului, a genunchiului, a gleznei, precum și numeroși mușchi (îndeosebi mușchii posteriori ai coapsei, totalitatea mușchilor gambei și ai piciorului), plus cea mai mare parte a pielii coapsei, gambei și piciorului.

Aceste probleme au fost amplificate și de factori externi, cum ar fi stresul sau activitatea fizică intensă pe care acesta o prestează la muncă. De asemenea, și calitatea somnului a fost afectată, domnul Remus Antohi având insomnii.

” Am venit aici pentru că am văzut că doamna Tatiana face minuni. ”

” Eu am o durere de spate și de genunchi, vin de la nervul sciatic.”

” Munca mea presupune să stau foarte mult în picioare. 12 ore pentru că așa sunt turele mele. Muncesc într-un azil de bătrâni, lucru ce necesită foarte multă activitate fizică. ”

” Muncesc în ture de noapte și când ajung acasă nu prea pot să dorm. Nu am somn. Am insomnii. ”

După doar o ședință de Terapia Veeda, durerile de cap, și durerea din zona cervicală au dispărut, iar cea din zona membrelor inferioare s-a ameliorat. Rezultatul a fost unul favorabil și de această dată!

” Mă simt mult mai bine decât atunci când am venit. Durerea de la cap a trecut, la fel și cea de gât.”

” La nervi, la picioare, nu puteam să calc așa de bine. Acum s-a ameliorat foarte mult durerea de picior.”

” Domnii terapeuți mi-au găsit durerea și la celălalt picior.  Dar m-au rezolvat. Mă simt mult mai bine. ”

  1. Valerica Gheorghe ne este pacientă încă din 2019, alegând de fiecare dată să se întoarcă în locul cel mai potrivit pentru ea, Art Therapy Center!

Problemele sale au fost ameliorate de către terapeuții noștri, aceștia având “mâini magice”. Atât ea, cât și familia sa s-au bucurat de rezultate!

Valerica Gheorghe

“Odată făcut un prim pas în centrul dumneavoastră, se creează un cerc complet. Noi devenim dependenți de magia mâinilor terapeuților din centru, rezolvându-ne problemele de o viață! Ne readuceți zâmbetul pe fata! Familia noastră va fi mai fericită că ne putem ocupa mai bine de ea, și datorită actelor dumneavoastră de caritate, multe familii vor fi fericite. Să fiți binecuvântați cu sănătate, fericire și tot ce vă doriți! Să puteți aduce în continuare bucurii tuturor familiilor care intră în contact cu dumneavoastră și echipa magică care vă ajută. Mulțumim pentru tot!”

Ne bucurăm de rezultatul pozitiv! Dacă aveți nevoie de ajutorul nostru, nu ezitați să apelați la noi!

Citește mai multe articole din revistă aici!