One Beauty Clinic – inovație și profesionalism.

One Beauty Clinic este una din afacerile cele mai înfloritoare din judetul Galați.
Clinica prezintă o gamă diversificată de servicii: epilare definitivă cu laser Dioda, micropigmentarea sprâncenelor, servicii de coafor, tratamente faciale si corporale de ultimă generație, remodelare corporală și slăbire intensivă, înlăturarea tratamentelor cu laser.
Cele două echipamente Eximia HR77 Platinum, prezente în clinică, au avut un succes remarcabil pentru serviciile de slăbire localizată și tonifiere, care este la mare căutare.
De săptămâna aceasta, la One Beauty Clinic Galați va fi la îndemâna dumneavoastră o nouă aparatură, ZIONIC, ce dă rezultate semnificative atât împreună cu Eximia, cât și ca tratament exclusiv!
 
Tratamentul cu ZIONIC furnizează rezultate de la prima vizită: creșterea metabolismul celulelor lipidice și scăderea țesutul adipos; accelerează metabolizarea de colagen și elastină; promovează circulația sanguină, crește aportul de oxigen al țesuturilor si fermitatea pielii; îmbunătățește drenajul limfatic și activează sistemul de detoxifiere al organismului.
 
De asemenea, aparatul activează tonusul muscular, vindecarea venoasă și a sistemul limfatic. Față de alte tratamente, ZIONIC este non-invaziv și nu provoacă durere.