Beneficiile taponamentului acasa pentru răceli.

Începuturile timpurii ale masajului sunt înrădăcinate în culturi și obiceiuri străvechi. Masajul a început ca o tehnică de vindecare naturală a corpului și a sufletului și s-a dezvoltat de atunci. Astăzi, masajul este folosit ca metodă de vindecare holistică și a devenit parte din rutina zilnică a oamenilor. De-a lungul timpului, tehnicile de masaj au evoluat și din fericire pentru noi, iubitorii de masaj, avem ocazia să ne bucurăm de diferite tipuri și tehnici de masaj. Diferite tipuri de corp necesită diverse tehnici de masaj. Cu toate acestea, scopul general al unui masaj este reducerea stresului, durerii și a tensiunii musculare. Printre numeroasele tehnici de masaj, vom discuta astăzi despre TAPPING MASSAGE .

CE ESTE MASAJUL TAPPING?

Utilizată în timpul masajelor suedeze, Tapotement este o tehnică de masaj care include cinci tipuri diferite de masaj – tapotajul este unul dintre cele cinci. Atingerea include atingerea ușoară, ritmică, cu vârful degetelor . Spre deosebire de alte tipuri de masaj care sunt utile pentru relaxarea musculară, tapping-ul poate fi utilizat în scopul de a declanșa nervii pentru a stimula sistemul nervos simpatic.
Alte patru tipuri de tapotement sunt Cupping (masaj cu mâinile în formă de cupe), Hacking (masajul se aplică cu partea inferioară a palmelor mâinii), Bătaie (maseuza bate ușor corpul clientului cu pumnii) și Plucking .(acest tip include degetul mare și degetele care trag ritmic peste zona corpului tratată).

TEHNICA DE TAPOTARE SCOP ȘI BENEFICII

De obicei, masajul prin batere este utilizat pentru un masaj al întregului corp, iar beneficiile sunt numeroase. Maseuza folosește atingerea pentru a relaxa mușchii pentru a elibera tensiunea suplimentară, ceea ce scade posibilitatea apariției crampelor musculare și a rigidității. Atingerea se concentrează asupra zonelor mai mici ale corpului. În acest fel, maseuza se poate concentra pe tehnica tapping-ului în sine. Tappingul este benefic în mod special pentru sportivii profesioniști și amatori . Datorită efortului continuu, sportivii sunt expuși în mod constant la posibile răni. Atingerea servește ca prevenire a rănilor.
Un alt beneficiu al atingerii este circulația rapidă a sângelui îmbunătăţire. Sângele transmite oxigen și substanțe nutritive către toate părțile organismului. Problemele cu circulația pot duce la probleme de sănătate pe care s-ar putea să nu se conecteze imediat la complicații ale fluxului sanguin. Astfel, atingerea este benefică pentru a îmbunătăți circulația sângelui prin masaj atent al fiecărei părți a corpului, ceea ce previne posibilele probleme de sănătate care pot apărea.
În plus, acest tip de masaj întărește sistemul imunitar . Tappingul promovează întinerirea celulelor și previne acumularea de stres în mușchi. Experimentarea ameliorării stresului prin atingere duce la o sănătate mai bună a celulelor, care în cele din urmă scade apariția unor posibile boli din cauza sistemului imunitar slab!
În plus, puterea mentală și psihofizică sunt legate de reducerea stresului. Corpul uman experimentează factorii de stres zilnic ca stres acumulat. Atingerea stimulează terminațiile nervoase, ceea ce ajută corpul cuiva să atenueze stresul. Cercetări ample sugerează dovezi convingătoare că masajul este una dintre cele mai bune maniere de a recupera și vindeca corpul uman.

CÂT DE DES UTILIZAȚI TAPPING?

Masajul include diverse beneficii pentru sănătate. Deși este benefică, atingerea nu ar trebui să fie suprautilizată. Ar trebui să înțelegeți că ascultarea propriului corp este semnificativă – atunci când simțiți oboseală, tensiune, durere și lipsă de concentrare, ar trebui să vă gândiți să vizitați o maseuză. 
O maseuza sau un kinetoterapeut ar trebui să evite masarea anumitor părți ale corpului, cum ar fi oasele, zona spatelui din jurul rinichilor și mușchii care sunt dureri sau prea încordați.