Suferi de vertij?Află ce poti face în mod natural.

Dacă preferați să evitați medicamentele, ceea ce este întotdeauna o idee bună, unele remedii naturale la domiciliu vă pot ajuta la îmbunătățirea vertijului, precum și la gestionarea simptomelor. Încercați câteva dintre aceste idei sigure și practice pentru a vă ajuta.

Manevre pentru Vertigo

Există mai multe manevre de încercat care pot ajuta la calmarea simptomelor de vertij și chiar le pot elimina complet. Toate aceste manevre implică mișcare de un fel care funcționează prin înclinarea capului sau prin mișcarea întregului corp, pentru a scoate cristalele din canalele semicirculare ale urechii. Acest lucru îi face să înceteze deplasarea lichidului, ameliorând amețelile și greața.

Schimbări ale dietei
Alimentele pe care le consumați vă pot ajuta să vă atenuați simptomele de vertij sau să le agraveze. Știind care alimente declanșează vertij, știind care alimente sunt hrană bună pentru vertij , precum și care pot provoca apariția vertijului, poate fi capabil să scadă riscul de atacuri de vertij și disconfortul care este asociat cu simptomele. Iată câteva alimente pe care le puteți încerca și care vă pot ajuta:

Alimente bogate în vitamina C – Studiile au arătat că cei care suferă de boala Meniere care au luat vitamina C în fiecare zi au văzut o îmbunătățire a vertijului. Acestea includ cartofi dulci, roșii, căpșuni și legume cu frunze de culoare verde închis.
Ghimbir – Ghimbirul este adesea folosit în gestionarea rău de mișcare. În studiile efectuate cu pacienți cu vertij, extractul de pudră de ghimbir s-a dovedit a fi eficient în tratarea vertijului.
Migdale – Migdalele sporesc puterea organismului și ajută la combaterea bolilor, inclusiv prevenirea acumulării de substanțe care cauzează boli în ureche.
Rămâi hidratat
Menținerea aportului de apă – Vertijul poate fi de fapt un semn de deshidratare. A rămâne hidratat și a bea mai multă apă ar putea ajuta la reducerea riscului de a experimenta vertij . Reducerea cantității de sifon vă poate împiedica, de asemenea, să vă deshidratați.

Gestionați-vă nivelurile de stres
Mulți oameni nu știu cum stresul provoacă vertij . Anxietatea și stresul sunt declanșatoare obișnuite în multe afecțiuni, iar acest lucru poate fi la fel de adevărat și pentru vertij. A învăța cum să faci față celor 3 factori de stres diferiți poate ajuta la ținerea vertijului la distanță.

SFATURI PREVENTIVE PENTRU VERTIJ
Iată câteva măsuri de autoîngrijire pe care le puteți lua și care pot ajuta la atenuarea simptomelor de vertij, la gestionarea vertijului sau la prevenirea unui episod viitor de vertij:

Ridică-ți capul cu perne suplimentare în timp ce dormi
Asigurați-vă că dormi suficient
Evitați să vă încordați ochii
Încercați exerciții de respirație pentru a combate amețelile
Stați nemișcat sau întindeți-vă atunci când vă confruntați cu un episod acut
Folosește un baston pentru a îmbunătăți echilibrul
Evitați să vă aplecați în mod repetitiv, ca atunci când faceți curățenie acasă

CHIROPRACTICA PENTRU AMELIORAREA NATURALĂ A VERTIJULUI
Pentru unii, bătălia cu vertijul se simte fără sfârșit, nicio soluție nu a funcționat și ei sunt lăsați să creadă că trebuie doar să facă față.  Atacurile de vertij se pot îmbunătăți drastic prin îngrijire chiropractică corectivă .

Dacă dumneavoastră sau cineva pe care îl cunoașteți suferiți de vertij, trebuie să fie examinat de un chiropractician corector și să vă asigurați că coloana cervicală este aliniată, precum și alte zone ale corpului. Dacă sunteți în căutarea unui chiropractician care să adopte o abordare naturală și holistică pentru a vă ajuta cu problemele dumneavoastră cu vertij sau în orice alte zone cu probleme, sunați-ne, chiar dacă sunteți în afara zonei noastre, putem căuta pentru a vă pune în legătură cu un chiropractician din apropiere.