Horoscop medical pentru luna mai 2023

Berbec

Soarele și Jupiter ar putea să vă binecuvânteze sănătatea și să îmbunătățească unele probleme de sănătate. Marte sugerează să fii atent cu rutina zilnică și să eviți agresivitatea și cearta.

Marte sugerează un control de rutină pentru pacienții cu inimă sau cardiologie în prima jumătate a acestei luni. De asemenea, mișcările Soarelui și ale lui Saturn vă sfătuiesc să acordați atenție oricăror probleme de sănătate care vă implică ochii, iar luarea măsurilor de precauție vă poate proteja de orice efecte adverse ale tranzitelor acestor două planete.

Este recomandat să cântați o mantra sau să practicați meditația înainte de culcare, deoarece influențele puternice ale lui Saturn și ale Lunii ar putea îngreuna somnul în a doua săptămână a acestei luni. În plus, Soarele și Mercur vă sfătuiesc să acordați atenție posturii corpului în timp ce lucrați sau așezați.

Luna aceasta, Mercur ar putea provoca dureri de gât sau de spate. S-ar putea să îmbunătățiți acest lucru utilizând poziția corectă a corpului acasă sau la serviciu.

Taur

Luna aceasta nu este foarte sănătoasă pentru tine, deoarece este posibil să ai probleme de sănătate nejustificate. Încercați să evitați certuri, faceți controale regulate și includeți produse proaspete în dieta dvs.

S-ar putea să beneficiezi foarte mult în această lună din practicarea yoga de dimineață în imediata apropiere a lumii naturale. Evitarea folosirii dispozitivelor electronice înainte de culcare vă poate ajuta să dormiți profund.

Încercați să stați departe de alimentele picante și procesate. Deoarece tranzitul lui Mercur și Venus poate provoca dezacorduri neprevăzute și poate avea un impact negativ asupra sănătății, femeile însărcinate ar trebui să evite stresul.

În timpul călătoriei, ai grijă de sănătatea ta. În această lună, pot apărea probleme de sănătate neașteptate.

Faceți eforturi pentru a transporta o trusă de prim ajutor. Poate fi o problemă de indigestie.

Mănâncă înăuntru ori de câte ori este posibil. Dacă ați avut vreodată probleme de sănătate recurente, fiți precaut.

Conducerea ar trebui făcută cu prudență. Nu utilizați niciun dispozitiv de comunicare în timp ce conduceți și respectați cu strictețe legile rutiere.

 

 

Gemeni

Din cauza agresivității tale în această lună, s-ar putea să întâmpinați unele probleme de sănătate. Pot apărea indigestie sau probleme legate de dinți.

S-ar putea să rămâneți sănătos în această lună cu controale regulate și o dietă echilibrată. S-ar putea să beneficiezi foarte mult de o hidratare adecvată și de exerciții fizice dacă vrei să fii sănătos în această lună.

Schimbați-vă dieta într-un mod sănătos și continuați să faceți mișcare în fiecare zi. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta din cauza ignoranței tale.

Tranzitul lui Jupiter este un semn că ar trebui să vă urmăriți cu atenție tiparele de somn, deoarece acestea pot duce la probleme de insomnie. Poate exista o șansă pentru probleme legate de ochi.

Evitați să vă certați cu prietenii sau colegii de muncă, deoarece tranzitul Rahu și Sun ar putea provoca un dezacord neașteptat. Stelele sugerează că s-ar putea să vă confruntați cu dispoziții scăzute și probleme de sănătate neprevăzute.

Ai grijă de sănătatea ta, deoarece comportamentul agresiv sau comunicarea dură îți pot afecta bunăstarea.

 

 

Rac

Încercați să vă înconjurați de oameni optimi și înscrieți-vă la câteva cursuri de meditație pentru a vă îmbunătăți atât starea fizică, cât și cea mentală. Încercați să vă începeți ziua cu o rutină spirituală de dimineață care include exerciții și meditație.

Pentru a menține sănătatea și pozitivitatea în viața ta în această lună, cântarea cântecelor și meditația ar putea fi cruciale. Tranzitele planetare indică faptul că nu ar trebui să te stresezi excesiv cu gânduri negative.

Acest lucru poate îngreuna somnul luna aceasta. Luna aceasta poate avea de suferit și sănătatea copiilor tăi.

Călătoriile neplanificate ar trebui evitate de către femeile însărcinate, deoarece pot cauza probleme de sănătate neprevăzute. Este recomandat să nu săriți peste controalele de rutină.

Evitați să ridicați obiecte grele, deoarece riscați să dezvoltați dureri de picioare sau nervi. O persoană care participă la sport poate avea dureri de mână sau încordare a nervilor, ambele putând duce la probleme de sănătate.

Problemele de sănătate legate de inimă pot prezenta dificultăți.

 

Leu

Evitați să vă concentrați asupra greșelilor din trecut și a gândurilor negative, deoarece acest lucru vă poate afecta sănătatea, așa cum este indicat de Lună. O persoană în vârstă cu probleme cronice de sănătate din trecut ar putea avea probleme de sănătate bruște.

Fii atent la sănătatea ta și fă-ți controale regulate. Problemele de sănătate a ochilor și a dinților ar putea stresa luna aceasta.

Mișcarea lui Ketu și Moon a sfătuit să evitați conversațiile agresive care v-ar putea afecta sănătatea. Mișcarea lui Marte indică că ar trebui să evitați argumentele și gadgeturile electronice înainte de culcare.

Este posibil să aveți disconfort la somn. Mișcarea soarelui sugerează că aveți grijă de sănătatea dumneavoastră dacă aveți o problemă legată de inimă.

Trebuie să fii atent la copiii tăi și la sănătatea ta mintală. Evită certurile inutile și stresul pentru a avea o lună liniștită.

Încearcă meditația și controlează-ți dieta. Șanse de indigestie și febră.

Evitați băuturile reci și băuturile din exterior. Vă puteți menține atât sănătatea fizică, cât și cea mentală prin meditație și făcând exerciții ușoare.

 

 

Fecioară

Când vine vorba de sănătatea ta, trebuie să fii atent la obiceiurile alimentare și de somn și nu trebuie să le ignori. Încercați să nu vă evitați dieta și evitați mâncarea nedorită deoarece tranzitul este dăunător pentru stomac.

Ar putea exista probleme cu ochii. Luna aceasta, ai grijă la sănătatea ta.

Stelele indică că s-ar putea să vă simțiți defavorizat și să aveți probleme bruște de sănătate. Ar trebui să aveți o dietă sănătoasă și să practicați regulat yoga și exerciții fizice.

Rahu și Jupiter ar putea cauza probleme de sănătate din cauza băuturilor reci și a alimentelor uleioase în această lună. Durerea de mână sau gât este indicată de Rahu și Sun.

Ar trebui să evitați ridicarea greutăților și să aveți grijă în timp ce conduceți. Mișcarea lui Marte a sfătuit, de asemenea, să fii atent în timpul conducerii și să purtați un kit medical în timpul călătoriei.

Exercițiile fizice regulate ar putea ajuta la somn. Contactul cu natura vă poate armoniza sănătatea cu natura și vă poate oferi un somn bun.

Evita sa folosesti electronice inainte de culcare..

 

 

Balanță

Pe măsură ce luna începe, este posibil să aveți oboseală și durere. Păstrați-vă corpul în formă și solicitați sfatul medicului dacă este necesar.

Fii atent la dieta ta. Emoțiile negative vă pot dăuna sănătății.

Având în vedere potențialul de infecții din exteriorul alimentelor sau apei, igiena ar trebui să fie o prioritate. Săptămâna aceasta, ocazional, te vei supăra din cauza lucrurilor banale sau neimportante, care îți pot afecta sănătatea.

Ar trebui să fii atent și să eviți să te implici în activități riscante, deoarece perioada de la mijlocul acestei luni pare să fie oarecum dificilă pentru sănătatea și fitness-ul tău. Nu trebuie să ignorați bolile minore în această perioadă de timp și ar trebui să cereți sfatul unui medic dacă este necesar.

Până la sfârșitul acestei luni, vă puteți menține în formă ținându-vă dieta și programul. Programele stresante aproape de sfârșitul lunii pot contribui, de asemenea, la burnout.

Pentru a-ți menține sănătatea fizică, trebuie să practici yoga și meditația în mod regulat.

 

 

Scorpion

S-ar putea să vă simțiți puțin neliniștiți cu privire la starea dumneavoastră de sănătate și la nivelul de energie pe măsură ce luna începe din cauza unui stres mental necunoscut. Saturn ar putea avea un efect negativ.

Prin urmare, trebuie să dormi suficient. Pe măsură ce luna trece, veți observa o îmbunătățire treptată, dar menținerea sănătății necesită o disciplină strictă a dietei.

Veți putea să vă gestionați sănătatea foarte eficient în mijlocul acestei luni. În plus, vă veți putea gestiona nivelul de stres datorită echilibrului îmbunătățit dintre muncă și viață.

Planetele din a doua jumătate ar putea provoca vicisitudine de sănătate. S-ar putea să te facă conștient de unele probleme de sănătate de lungă durată care au un impact asupra fitness-ului tău.

Efectele nodurilor sugerează că ați putea experimenta și unele dureri vechi. Trebuie să urmați un plan strict de dietă și să vă implicați în activitate fizică zilnică.

Îți vei recăpăta nivelul de fitness spre sfârșitul lunii. Totuși, este esențial să fii calm și fără stres.

 

 

Săgetător

S-ar putea să începi luna încrezător și relaxat. Ideal pentru starea ta de bine și nivelul de energie.

Având în vedere că planetele îți favorizează sănătatea, fitness-ul tău ar trebui să fie bun. Atâta timp cât nu vă răsfățați excesiv cu mâncarea, deoarece influența lui Venus și Marte ar putea să vă facă să vă simțiți obligat să faceți acest lucru.

În general, s-ar putea să vă aflați sub protecția planetelor în jurul jumătății acestei luni. Cu toate acestea, evitați toate formele de exces.

S-ar putea să deveniți prea avar, lacom sau senzual ca urmare a influențelor planetare. Este esențial pentru tine să mănânci sănătos și să exerciți reținere.

S-ar putea să vă simțiți puțin neliniștiți spre final din cauza influenței Nodurilor în sectorul dumneavoastră de sănătate. Cu toate acestea, pe măsură ce luna trece, starea ta generală de sănătate ar trebui să continue să se îmbunătățească semnificativ.

Pe la sfârșitul lunii, totul ar trebui să continue să fie ideal în ceea ce privește sănătatea datorită aspectului favorabil al planetelor..

 

 

Capricorn

Luna aceasta, Saturn s-ar putea să vă aducă multe probleme legate de fitness. Dacă ești atent, luna aceasta ar trebui să fie sănătoasă.

Influențele planetare ale acestei luni pot fi pozitive pentru sănătatea ta, dar ar trebui să ții cont de obiceiurile alimentare pentru a evita problemele digestive la începutul lunii. Jupiter prezice un sistem imunitar puternic și rezistență pe măsură ce luna progresează.

Cu toate acestea, la mijlocul acestei luni ar putea experimenta ceva stres și anxietate din cauza impactului lui Marte. De data aceasta, se recomandă să conduceți cu atenție și să vă abțineți de la a purta prea multă greutate.

În a doua jumătate a acestei luni, s-ar putea să nu fie multe probleme de sănătate. Cu toate acestea, nu ar trebui să presupuneți că sunteți în formă.

Pentru a vă menține nivelul de fitness, faceți un efort pentru a vă menține implicat și motivat. Efectele sezoniere ar putea provoca unele tulburări spre sfârșitul lunii.

Prin urmare, trebuie să continuați să acordați atenție sănătății dvs.

 

 

Vărsător

Pentru cea mai mare parte a acestei luni, sănătatea ta ar putea fi bună. S-ar putea să vă recuperați mai repede dacă ați fost bolnav de orice afecțiune.

Saturn indică faptul că un stil de viață disciplinat și sănătos te poate face în formă fizică și mentală. Condițiile fizice și nivelurile de energie ar putea fi ridicate.

Atât sănătatea fizică, cât și liniștea mentală ar putea prevala. Cu toate acestea, mijlocul lunii este momentul în care s-ar putea să întâmpinați probleme precum anxietatea, indigestia și durerile de cap.

Persoanele în vârstă trebuie să fie vigilente cu privire la problemele legate de tensiunea arterială neregulată. Marte sugerează, de asemenea, o șansă de a fi rănit.

S-ar putea, totuși, să nu întâmpinați accidentări sau răni grave. În ultima parte, trebuie să ai grijă de sănătatea ta și chiar și simptomele minore precum o răceală, o tuse sau o durere în gât ar trebui tratate imediat.

Veți avea o mulțime de energie de eliberat. Dar până la sfârșitul lunii, unele probleme vechi supărătoare ar putea reveni.

 

 

Pești

Este posibil să aveți o oarecare neliniște la începutul lunii din cauza influenței Nodului Sud. Începutul acestei luni poate să nu fie cel mai bun pentru sănătatea și fitness-ul dumneavoastră.

Este posibil să aveți unele probleme digestive și toxiinfecții alimentare. Dar, pe măsură ce luna trece, s-ar putea să vă simțiți revitalizat și să aveți multă energie.

Dar până la mijlocul acestei luni, s-ar putea să fie nevoie să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Sunt posibile boli sezoniere și probleme cu stomacul.

Pe parcursul a doua jumătate a acestei luni, influența planetelor ar putea rămâne favorabilă. Este posibil să fii sănătos în acest moment.

Nivelul tău de entuziasm și energie ar crește și el. De asemenea, s-ar putea să începeți să vă bucurați de antrenament frecvent.

Dacă aveți vreo boală, acestea s-ar putea îmbunătăți până la sfârșitul lunii. S-ar putea să aveți o mulțime de asistență planetară pentru a vă menține sănătos.