CRIOSAUNA – ALIANT DE NEPRETUIT IN MENOPAUZA

Menopauza este un proces fiziologic natural, care marcheaza sfarsitul ciclului neproductiv al femeii si reprezinta o perioada de tranzitie in viata acesteia.

Menopauza poate fi insotita de simptome neplacute care pot afecta calitatea vietii:bufeurile de caldura, transpiratiile nocturne, tulburarile de somn si schimbarile de dispozitie.

Pe langa terapia hormonala recomandata de catre medici , majoritatea femeilor cauta si metode alternative naturale si non-invazive pentru a creste calitatea vietii in aceasta etapa a vietii.

 

CRIOSAUNA poate fi o optiune promitatoare pentru femeile aflate in perioada menopauzei datorita beneficiilor multiple oferite , atat in sanatate cat si in frumusete :

  • CRIOSAUNA stimuleaza productia de endorfine si serotonina, ajuta la reducerea inflamatiilor si durerilor , amelioreaza tulburarile de somn si poate ajuta la gestionarea schimbarilor de dispozitie asociate menopauzei.
  • Sedintele de #crioterapie stimuleaza irisina, un hormon natural benefic in controlul greutatii
  • Atat crioterapia full body cat si terapia locala stimuleaza productia naturala de colagen care imbunatateste mobilitatea articulara si musculara.

 

In domeniul frumusetii, crioterapia full body si crioterapia locala pot intarzia aparitia semnelor de imbatrinire datorate menopauzei:

Stimularea circulatiei sangvine determina o mai buna oxigenare celulara , imbogatirea pielii cu nutrienti , imbunatatirea elasticitatii pielii, reducerea petelor pigmentare datorate varstei.

 

CRIOSAUNA este o inovatie in terapia cu temperature scazute, cu multiple beneficii in perioada de menopauza. Pentru a te bucura din plin de #beneficiilecrioterapiei, este important sa iei in considerare precautiile si contraindicatiile specifice , discutand inainte cu un specialist.

Menopauza si #criosauna pot fi combinatia perfecta in viata unei femei, pentru a creste calitatea vietii in aceasta perioada de tranzitie.

 

Criosauna si Criofanul sunt echipamente criogenice performante , inovatoare disponibile doar la #CRIOHEALTH GALATI, strada Ionel Fernic nr 33, Bloc C120 parter, spatiu commercial(langa Policrom Media)

0740118322 informatii si programari

Persoana de contact:Liliana Bujor-specialist #aerocrioterapie

Sursa:Criosauna Romania, #putereafrigului