Tabara de vara “Terra Sport Club”

Vă doriți pentru copiii dumneavoastră o vară ieșită din comun, plină de mișcare și de experiențe intense?
Terra Clinique – vă propune o astfel de experiență la Tabăra de vară „Terra Sport Club”.

Terra Clinique le oferă copiilor, în această vară, o alternativă de dezvoltare armonioasă prin sport și mișcare, într-un spațiu generos, modern și primitor.

Timp de 5 zile, micuții înscriși în tabără vor avea parte de un program divers de activități, în special cu tematică sportivă: înot și polo in cele 2 piscine interioara si exteriara, tenis de camp, fotbal, baschet, volei, handbal, badminton, fitness, dans modern, șah și darts.
Trebuie să știți că toate activitățile sportive sunt propuse și supravegheate de instructori specializați, cu experiență de lucru cu copiii. De altfel, coordonatorul taberei „ Terra Sport Club” este Mihaela Hodină, cunoscut antrenor specializat în natație și pentathlon modern și colaborator permanent al Terra Clinique pentru înotul de performanță.

Organizatorii au pregătit însă și numeroase alte activități pe cât de distractive, pe atât de inedite: acces zilnic la salina din incinta clinicii (salinoterapia având beneficii extraordinare pentru sănătate), la piscina exterioară și la zona de relaxare, dar și cursuri de actorie.

La un program atât de variat și de intens, derulat între orele 9,00 – 17,00, copiii vor avea asigurată masa de prânz, două gustări și apă plată la discreție.

Start inscrieri!!!
Terra Clinique a dat deja startul rezervărilor, iar pentru că tabăra este una inedită nu ar trebui să amânați înscrierea celui mic în una dintre seriile săptămânale propuse vara aceasta.

Costul taberei este 750 lei, iar activitățile sunt organizate de luni până vineri inclusiv.

Toate informațiile despre tabără și modalitatea de rezervare a unui loc le puteți afla apelând 0744 954 624 – Hodina Mihaela.