Recomandarea DuoLife pentru sezonul rece

Recomandarea DuoLife pentru sezonul rece in cazul copiilor SunVital,  iar pentru adulti si ProImmuno!

Aș dori să vă spun despre experiența plăcută avută cu produsele #DuoLife, mai exact cu #SunVital, #VitaC și #ProIummuno.

În lunile aprilie-mai-iunie, una din fetele mele, în vârstă de 5 ani, a răcit de câteva ori, fiind nevoită să îi administrez antibiotice, 3 ture. În luna august, din nou s-a îmbolnăvit, și din nou mi-a fost prescris antibiotic. Atunci am zis , hai totuși să vedem efectul produselor #Duolife, produse pe care le consumam de ceva vreme, dar așa preventiv.

Așa că i-am dat fetiței 2×5 ml #SunVital, #VitaC , și cate o capsulă pe zi de #Proimmuno. După o zi de administrare, deja nu mai avea febră. Am continuat cu #SunVital vreo 5 zile de 2 ori pe zi, apoi până am terminat sticla o dată pe zi. #Proimmuno i-am dat vreo 5-7 zile. Menționez faptul că nu i-am administrat deloc paracetamol sau Nurofen.

Toamna a venit definitiv la noi, și odată cu ea zile mai reci și creșterea numărului de infectări, mai ales la copii.

Copiii răcesc mai frecvent decât adulții și fac mai multe răceli decât orice alte boli.

Chiar acum merită să acordăm o atenție deosebită dietei celor mai tineri. Toată lumea știe că felul în care ne servim mesele le poate face mâncăcioase și, mai des, suntem capabili să „furișăm” ingrediente sănătoase în ele.

Sugestia noastră de sprijin suplimentar al corpului copilului tău este #SunVital®. Acest sirop este compus din ingrediente de origine naturală atent selecționate, cum ar fi:

Sucuri din fructe de struguri roșii, mure, suc din fructe de măceș, extract din boabe de soc, extract din fructe Acerola bogate în vitamina C care ajută la buna funcționare a sistemului imunitar.

Formula conservată #SunVital® obținută din celule de drojdie standardizată pentru conținutul de zinc, care ajută în protejarea celulelor de stresul oxidativ, precum și în menținerea oaselor sănătoase și a vederii adecvate.

Extract din frunzele echinacea ajută într-un mod natural la ameliorarea problemelor respiratorii , cum ar fi tusea, durerea în gât .

În compoziția suplimentului alimentar #SunVital® intră si extract din propolis verde – unul din cele mai valoroase propolis-uri din lume, extract din semințe de dovleac cu efect antiparazitar, extract din usturoi cu efect antibacterian.

#SunVital® este puterea ingredientelor de origine naturală într-o formă gustoasă îndulcită doar cu miere pe care copiii o vor adora!

SunVital® este un produs creat special pentru cei mai mici. Din compoziția sa nu lipsesc vitaminele și mineralele esențiale, care provin din ingrediente vegetale naturale. Produsul a fost îmbunătățit cu zinc.

Ingrediente:

Strugurii roșii sunt o sursă bogată de vitamine B, E, K și caroten, precum și conțin minerale valoroase cum ar fi cupru, fier, calciu, magneziu, potasiu și bor. Ele susțin imunitatea organismului și eliminarea toxinelor din organism.

Murele conțin multe vitamine, printre care: A, E, K, niacină, riboflavină și tiamină. Datorită conținutului ridicat de vitamina C și acid elagic, acestea ajută la susținerea sistemului imunitar. Murele sunt, de asemenea, o sursă bună de antociani, prezentând activitate biologică multidirecțională, bazată în principal pe proprietăți antioxidante.

Fructele de soc sunt bogate in antociani care ajuta la buna funcționare a sistemului imunitar. Acționează, de asemenea, ca un antioxidant, de aceea ajută la protejarea țesuturilor de radicalii liberi

Măceșul contine de 30-40 de ori mai multă vitamina C decât celebrele citrice, de aceea susține sistemul imunitar și întărește organismul. În plus, conține o mulțime de alte vitamine: A, B, E și K, precum și flavonoide care susțin funcționarea organismului.

Mierea susține organismul în cazul slăbirii sistemului imunitar. Flavonoidele conținute în miere contribuie la echilibrul microbian în organe și țesuturi. Mierea ajută la creșterea capacității antioxidante a organismului.

Fructele de acerola sunt o sursă bogată de vitamina C naturală cu absorbție bună, au și cantități mari de provitamina A, tiamină și riboflavină. Acerola este o sursă alimentară majoră de antioxidanți care contribuie la protecția împotriva radicalilor liberi. Ajută la întărirea apărării naturale a organismului împotriva stresului oxidativ.

Propolisul verde conține o mulțime de ingrediente importante, printre altele, polifenoli, vitamine și minerale, dar cea mai valoroasă este artepilina C, care are un efect de susținere a organismului în combaterea infecțiilor bacteriene și a proceselor inflamatorii.

Semințele de dovleac sunt o sursă de acizi grași polinesaturați și vitamine: A, C, E, precum și B2 și B6. În acest caz, deosebit de importante sunt ultimele două care, împreună cu vitamina A, susțin organismul în buna funcționare a mucoaselor și a căilor respiratorii.

Usturoiul este o sursă de alilină, care este descompusă de către enzima alinază din produsul instabil în alicină. Usturoiul are un efect benefic asupra tractului respirator, susține flora bacteriană naturală și promovează o mai bună alimentare cu sânge a vaselor coronare.

Echinacea indiană este o plantă care apare în mod natural în India și Sri Lanka. Toate părțile plantei sunt amare, motiv pentru care este numită local Maha-tikta, ceea ce se traduce literal prin „Regele amărăciunii”. Principalul compus activ este andrografolida care aparține diterpenelor și care susține activitatea sistemului imunitar.

 https://bio-natural.myduolife.com/shop.html

Relatii si recomandari: Emilia Plesa 0747765017