O reţetă… culinară – Rasol de şalău cu piure din cartofi

Reteță oferită de Chef Dan Prodea – Rasol de şalău cu piure din cartofi

Dragi cititori,
Asa cum v-am promis, ca vom gati pentru a manca sanatos, propunerea de reteta din acest numar este usor de executat, cu ingrediente accesibile tuturor si foarte gustoasa Rasol de salau cu piure din cartofi.

Este un preparat ce poate fi consumat de persoane cu afectiuni hepatice, digestive sau a caror dieta necesita un consum redus de calorii.

Mod de preparare:

Pestele, curatat si spalat, se fierbe in apa cu sare si putin otet, la foc mic, sa nu se sfarame, timp de aprox. 15 minute.
Cartofii, curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, iar cand sunt gata (incercati cu o furculita) se trec prin sita, se adauga untul si se subtiata cu laptele fierbinte pana se obtine un amestec fin si omogen.
Piureul astfel obtinut se serveste alaturi de pestele fiert, prezentat cum va doriti.

Eu am incercat sa stilizez prezentarea si am montat preparatul asa cum il vedeti in fotografia alaturata

Mai multe retețe găsiți aici!