Masajul – o bună metodă pentru a scăpa de celulită

A venit primăvara şi peste foarte puţin timp ţinuta dumneavoastră, doamnelor, va fi mult mai sumară. Asta înseamnă că trebuie intervenit la timp pentru a înlătura de pe corp semnele iernii, când alimentaţia a fost săracă în vitamine şi minerale, dar bogată în grăsimi şi astfel a fost favorizată apariţia celulitei. Cea mai eficientă cale de înlăturare a celulitei este redresarea alimentaţiei şi hidratarea corespunzătoare, iar pentru aspectul de coajă de portocală putem interveni cu produse specifice şi masaj anticelulitic.

Saloanele se grăbesc în această perioadă a anului în oferte şi toate ne spun că scăpăm de celulită ca prin minune cu masaj. Trebuie să ştiţi că efectul lui asupra organismului este pe termen scurt, dacă nu este susţinut cu stricteţe de regimul alimentar şi mişcare. În cazul masajului anticelulitic vorbim despre un tratament local şi astfel se poate insista exact în zonele care ridică probleme, pentru a obţine cât mai repede remodelarea corporală dorită.

Rezultatele acestui tip de masaj se observă după doar câteva şedinţe, iar finalul tratamentului complet ar trebui să aducă şi pierderea unui important număr de centimetri. Trebuie să aveţi în vedere faptul că acest tratament este destul de dureros, dar intensitatea masajului poate fi stabilită de comun acord cu specialistul, astfel încât să nu apară vânătăi.

Masajul anitcelulitic este benefic pentru organism, însă sunt situaţii când nu este recomandat, un exemplu ar fi problemele dermatologice. Efectele sale sunt pe termen scurt, de aceea multe saloane recomandă un tratament pe termen lung. Odată întrerupt, aspectul de coajă de portocală revine foarte repede. Cel mai bun sfat ar fi ca după un tratament intens să abordaţi un tratament pe termen lung, respectiv o şedinţă pe săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.