Sonya Skin Care

Ştim cu toţii că iarna tenul este agresat de ger şi temperaturi scăzute. Acesta este motivul pentru care primăvara avem nevoie ca de aer de un regim revitalizant pentru ten, regim de îngrijire care, în final, ne va revitaliza şi sufletul, ajutându-ne să întâmpinăm noul anotimp cu mai multă energie.

Aloe Purifying CleanserAloe Purifying Cleanser

Primul pas al programului Sonya Skin Care este reprezentat de acest remarcabil demachiant pe bază de aloe şi extracte din fructe, conceput pentru îndepărtarea delicată a machiajului şi impurităţilor de la nivelul tenului, fără a provoca deshidratare cutanată. Sonya® Aloe Purifying Cleanser curăţă tenul şi lasă o minunată senzaţie de catifelare şi prospeţime, ori de câte ori este folosit. Pentru rezultate optime acţiunea va fi urmată de aplicarea loţiunii tonice Sonya® Aloe Refreshing Toner, precum şi a celorlalte produse din gama Sonya Skin Care.


Aloe Refreshing TonerAloe Refreshing Toner

Loţiunea tonică Sonya® Aloe Refreshing Toner cu extract de ceai alb furnizează pielii substanţele necesare pentru un nivel optim de hidratare. Această loţiune tonică nu conţine alcool şi asigură concomitent efect hidratant şi de împrospătare. Se tamponează uşor faţa, decolteul sau zona dorită cu ajutorul dischetelor demachiante îmbibate cu produs. Se va aplica după demachierea tenului cu Sonya® Aloe Purifying Cleanser, iar epiderma va beneficia imediat de calităţile nutritive ale gelului stabilizat de Aloe vera şi extractelor de ceai alb şi castravete.


Aloe Nourishing Serum

Sonya® Aloe Nourishing Serum cu extract de ceai alb restabileşte şi întreţine nivelul hidratării cutanate, menţinând aspectul tânăr al tenului. Datorită texturii fluide, lejere, fine este foarte uşor de aplicat şi pătrunde rapid în piele. Constituie o bază ideală pentru Sonya® Aloe Balancing Cream. Se va aplica dimineaţa şi seara, după tonifierea efectuată cu Sonya® Aloe Refreshing Toner. Se aplică circa 3 doze pe vârfurile degetelor. Serumul se repartizează uniform pe vârfurile degetelor. Se aplică produsul la nivelul feţei, decolteului sau oriunde este nevoie.

 

Pagină realizată de www.safiusanatos.ro.
Pentru comenzile însoţite de revista Repere Medicale oferim 15% reducere. Tel: 0723191018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.