Centrul de Imagistică Medicală REMENIX Galaţi

Centrul de Imagistică Medicală S.C.REMENIX S.R.L. – Galati, dotat la cele mai înalte standarde, vă pune la dispoziţie o gamă completă de investigaţii de rezonanţă magnetică şi tomografie computerizată.

Tomografia computerizată este o tehnică de imagistică medicală ce foloşte radiaţii X, dar care este rapidă şi produce imaginile detaliate ale toracelui, abdominopelvine, ale extremităţilor sau cranio-cerebrale.

Secvenţele rapide de angiografie CT permit explorarea arterelor membrelor inferioare, superioare sau a arterelor carotide şi vertebrale.

În clinica noastră se poate realiza angiografia CT de artere renale, la indicaţia medicilor cardiologi, în principal pentru cazurile de hipertensiune arterială refractară la tratament.

În plus, personalul specializat din clinica noastră, are experienţă în realizarea colonoscopiei virtuale-CT, ce este la fel de fiabilă ca şi colonoscopia optică, dar care este mult mai rapidă şi comodă pentru pacienţi, realizând cu succes explorarea completă a colonului. Rezonanţa magnetică este o metodă imagistică de înaltă performanţă, neiradiantă, prin care pot fi investigate toate organele, dar este de elecţie pentru afecţiunile sistemului nervos, abdomino-pelvine şi musculoschetale. În plus clinica noastră poate realiza investigaţăii de angio-RM cu substanţă de contrast, pentru examinarea pacienţilor alergici la iod, care nu pot fi examinaţi CT.

Misiunea noastră este să întâmpinăm fiecare pacient cu grijă, să ne asigurăm că este investigat corect, la timp, cu profesionalism şi cu respect. Pe scurt, dorim să oferim servicii medicale de calitate, având credinţa că medicina fără ajutorul tehnicii nu poate fi imaginată, dar că, “fără omenie şi respect pentru valorile morale, aceasta rămâne doar o simplă meserie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.