MedLife – 18 ani de excelenţă pe piaţa serviciilor medicale private!

2014 este anul în care MedLife atinge majoratul. Privind retrospectiv la cei 18 ani de activitate în România, putem spune că am reuşit să ne îndeplinim obiectivele. Suntem liderul pieţei serviciilor medicale private şi acoperim toate zonele de activitate medicală prin reţeaua de clinici, spitale, laboratoare, maternităţi, farmacii şi centre de excelenţă.

La majorat, facem un pas important spre pacienţii din ţară şi lansăm patru noi unităţi în Galaţi, Cluj-Napoca, Constanţa şi Iaşi. Ne dorim ca în următorii ani să devenim operatorul medical cu cea mai mare prezenţă la nivel naţional.

După 18 ani de activitate, rămânem o companie care investeşte în performanţă şi în calitatea actului medical, astfel încât fiecare pacient să aibă la îndemână servicii medicale de bună calitate şi condiţii occidentale la el acasă, în România.

Hyperclinica MedLife Galaţi este cea de-a zecea clinică de mari dimensiuni din portofoliul grupului. Sediul clinicii, situat pe strada Lahovary Iacob, nr. 4-6, din Galați, are o suprafață de 1.000 m2, distribuită pe două etaje. Noua clinică este rezultatul unei investiții de 800.000 de euro și cuprinde 16 cabinete pentru consultații și investigații complete pentru următoarele specialități medicale: neurologie, cardiologie, dermatologie, pediatrie, urologie, ortopedie, nefrologie, reumatologie, pneumologie, medicină generală, alergologie, medicină internă, endocrinologie, psihiatrie, chirurgie, boli infecțioase, oftalmologie, ORL, ginecologie, ecografie, gastroenterologie, medicina muncii.

Unitatea din Galați este singura care oferă locuitorilor acestui oraș toate specialitățile medicale într-o singură locație. Mai mult, Hyperclinica MedLife Galati se bucură de expertiza unei echipe competente de medici profesioniști, atât din Galați cât și din București.

Hyperclinica MedLife aduce în premieră în Galați cea mai modernă aparatură și echipamente medicale de ultimă oră. Astfel, pacienții pot efectua investigaţii ecografice cu aparatul de ultimă generație Voluson E6 General Electric și Vivid S5, examinări dermatologice cu aparatul dermatoscop Delta 20 sau electrocauterul ERBE VIO, consultații oftalmologice cu refractometru și combină Topcon, investigații cardiologice cu holter TA și EKG Nihon Kohten 2350 ori consultații ORL prin combina cu fibroendoscop flexibil cu cameră video încorporată.

Programul de funcționare al Hyperclinicii MedLife Galați este de luni până vineri între orele 07:00-21:00 și sâmbăta, între orele 07:00-15:00. Pentru efectuarea unei programări, pacienții pot apela numărul de telefon scurt 0236/960.

MedLife este prezentă în Galați din luna martie 2013, atunci când a inaugurat în oraș un centru de recoltare pentru toate tipurile de analize, prelucrate în reţeaua de laboratoare a Sistemului Medical MedLife. Centrul deserveşte zilnic un număr de 30-40 de pacienți, care pot beneficia de analize pentru următoarele specialităţi: biochimie, hematologie şi coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie patologică, citologie. La centrul de recoltare se vor realiza, de asemenea, analize de biologie moleculară, toxicologie şi genetică în colaborare cu laboratoarele MedLife din Bucureşti, dar şi în parteneriat cu cele mai importante laboratoare din Europa: Pasteur – Cerba (Franța) și Synlab (Germania).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.