Laurus Medical – aniversare 9 ani

Luand fiinta in luna iulie a anului 2007, Clinica Laurus Medical Galati sarbatoreste 9 ani de activitate alaturi de pacienti, oferind acestora reduceri aniversare.

“Luand fiinta in luna iulie a anului 2007, Clinica Laurus Medical Galati sarbatoreste 9 ani de activitate alaturi de pacienti, oferind acestora urmatoarele reduceri aniversare: 15% reducere la tratamentul varicelor cu tehnologia UGFS, 10% reducere la tratamentul pentru hemoroizi, ecografie abdominala totala la 54 de lei, ecografie abdominala totala + interpretare la pretul de 80 lei, endoscopie digestiva superioara + consultatie la 200 lei, endoscopie digestiva inferioara + consultatie + test Helicobacter Pylori rapid + interpretare la 250 lei, colonoscopie + consultatie la 300 lei.

Deasemenea, veti beneficia de investigatii, diagnostic si tratament utilizand aparatura de ultima generatie in clinica Laurus Medical, clinica cu cea mai mare experienta, pe plan local, in tratamentul hemoroizilor si al varicelor.

Tratamentele oferite sunt structurate sub forma de pachete ce cuprind toate investigatiile si manevrele terapeutice necesare rezolvarii afectiunilor.

Fata de specialitatile care au consacrat LaurusMedical ca unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor medicale private din Romania, clinica din Galati acopera domenii noi, precum: gastro-enterologie, dermatovenerologie, ortopedie-traumatologie.”

Medicii sunt continuu antrenati prin cursuri si stagii practice in cele mai noi metode de tratament de profesori din Germania, Marea Britanie, Croatia si Elvetia reusind astfel sa tina stacheta terapeutica din filiala LaurusMedical Galati la cele mai inalte standarde medicale. In plus, periodic vin medici din Bucuresti care ofera consultatii pacientilor la clinica din Galati.

Pentru a veni in intampinarea pacientilor clinica LaurusMedical din Galati are contract cu CAS Galati pentru furnizarea de servicii medicale in regim de spitalizare de zi pentru Gastroenterologie unde pot fi accesate fara coplata urmatoarele servicii: Endoscopie digestiva superioara si Inferioara, Consultatii si Ecografii.

De asemenea, in cadrul cabinetului de Gastroenterologie se pot efectua polipectomii colonice si anale, iar analiza biopsiilor prelevate se face la Bucuresti.

Va asteptam sa beneficiati de aceste oferte si de servicii medicale de calitate oferite de medici renumiti pentru performantele profesionale.

Pentru informatii si programari ne puteti contacta la nr de telefon 0236 318 888.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.