Performanță în Imagistica Dentară Digitală. Centrul de Radiologie Dentară Digitală Unident – Unic în Galați

Dr. Petronela Luca a creat și dezvoltat una dintre cele mai performante clinici dentare din regiune – Clinica Unident Tulcea și Centrul de Radiologie Dentară Digitală Unident Tulcea, iar în această VARĂ a inaugurat cel mai mare Centru de Radiologie Dentară Digitală din Galați, creat sub același brand – Unident.

  •    Clinica și Centrele de Radiologie Dentară Digitală Unident sunt dotate cu aparatură avangardistă. Sunteți fascinată de tehnologia viitorului sau este o strategie de marketing? Și una si alta aș putea spune! Poți fi un medic profesionist, dar nu poți performa fără tehnologii digitale avansate utilizate în diagnosticarea corectă și pentru realizarea tratamentelor medicale de succes.
  •   Centrul de Radiologie Dentară Digitală Unident Galați oferă cea mai avansată gamă de servicii radiologice și de imagistică dentară digitală din Galați. Ce v-a determinat să faceți această investiție semnificativă în orașul nostru? Vecinătatea cu orașul Tulcea, numărul medicilor dentiști și originea Directorului Executiv al Companiei, Nicolae Luca, respectiv soțul meu au constituit puncte determinante. Relația partenerială cu medicii colaboratori este asigurată constant de către Director Nicolae Luca, deoarece, pe lângă experiența în domeniul radiologiei dentare, deține abilități înnăscute de comunicare și are o mulțime de prieteni, colegi, rude care ne recomandă.
  •    Ce înseamnă pentru pacienții gălățeni deschiderea acestui Centru medical de Radiologie Dentară Digitală? Pacienții beneficiază de cele mai performante servicii la cele mai avantajoase prețuri, de reducerea radiațiilor cu 80%, discounturi de până la 50% la investigațiile radiologice de control, timp scurt de așteptare, echipă profesionistă, spațiu modern cu locuri de parcare.
  •    Ce sfaturi puteți da pacienților care au nevoie de investigații radiologice? Recomand pacienților să aleagă investigații radiologice performante, cu un nivel scăzut de radiații, pentru siguranța LOR și a diagnosticului, dar mai ales pentru precizia tratamentului medical. În Centrele noastre investigațiile radiologice de control au reduceri semnificative: tomografie dentară 3D/CBCT 50% și radiografia panoramică digitală 25%, tocmai pentru a încuraja medicii să-și verifice corectitudinea tratamentelor.
  •    Ce avantaje au medicii care direcționează pacientii pentru investigații în centrul dumneavoastră? Pe lângă beneficii personale, oferim cele mai avansate servicii de radiologie dentară digitală și servicii complementare de imagistică, asigurăm training gratuit medicilor dentiști și orl-iști în vederea interpretării investigațiilor radiologice complexe. Deținem aplicația- UnidentRx, creată special pentru medici, care asigură accesul gratuit la baza de date a propriilor pacienți. Le punem la dispoziție servicii avangardiste de imagistică cu scanerul intraoral Trios 3Shape sau cu Velscope Vx. Le oferim cele mai clare investigații radiologice, într-un timp foarte scurt.
  •    Care credeți că sunt atuurile dumneavoastră? Ce vă diferențiază de concurență? Strategia de business ar trebui să se raporteze întotdeauna la concurență. Am creat diferențiatori pentru a ne poziționa pe primul loc în preferințele medicilor și a pacienților. Apoi, ne-am pus în pielea celui mai exigent consumator pentru a asigura calitatea unor servicii unice pe piața gălățeană. Am depus un efort de echipă susținut, multă dăruire și iată-ne aici!
  •     Care sunt cele mai importante repere care definesc afacerea dumneavoastră? Pasiune. Calitate. Profesionalism. Tehnologii avansate. Tradiție.
  •     Care credeți că este cheia Succesului în cazul dumneavoastră? Viziunea și pasiunea cu care realizez lucrurile! Energia și entuziasmul pe care-l pun în toate acțiunile mele, precum și determinarea, perseverența cucare-mi urmăresc obiectivele reprezintă elementele cheie. Apoi, am deprins cunoștințele necesare implementării unui management de calitate care mi-a permis să recrutez oameni frumoși și să formez echipe de profesioniști. Mulțumesc echipei Unident pentru implicare, determinare și contribuția adusă în atingerea obiectivelor companiei. Există un cumul de factori ce trebuie integrați pentru a genera evoluția și succesul unei companii. Am avut noroc să cunosc oameni potriviți în momente potrivite, oameni datorită cărora am evoluat și cu care am încheiat parteneriate valoroase.
  •    Pacientul reprezintă centrul de interes a afacerii dumneavoastră. Care sunt principiile care vă ghidează în relația cu acesta? Respectul pentru pacient. Respectul de sine. Respectul pentru lucrul bine făcut.
  •    Care este următoarea provocare? Ce proiect de viitor aveți? Următorul proiect este deja în faza de lansare și reprezintă deschiderea în orasul Galați a Centrului de Educație Profesională Medicală – Unident Center Education, unde ne dorim colaborări cu lectori renumiți din țară și străinătate, în scopul perfecționării medicilor, managerilor, tehnicienilor, asistenților medicali, studenților. Este un proiect în fază incipientă și desigur, am speranța unei deschideri către educație medicală într-un oraș universitar.
  •    Am înțeles cine este managerul general, medicul, dar despre om ce ne puteți spune? Sunt un om norocos, pentru că fac ceea ce-mi place alături de un om frumos, soțul meu. Profesia de medic dentist este o fuziune între medic, tehnician și artist. Trebuie să deținem aptitudini în cele trei direcții, pentru a reuși în această profesie și eu cred că le dețin. În timpul liber pictez, schiez, dansez, ador muzica și-mi place să descopăr mereu noi genuri, gătesc cu pasiune sau creez în bucătarie, cum îmi place să spun. Mi-am descoperit abilități în design interior și sunt fascinată de tot ce înseamnă Arta. Călătorim destul de des și îmi place să îmbin utilul cu plăcutul, adică de cele mai multe ori participăm la Congrese internaționale și petrecem totodată câteva zile de vacanță în țara respectivă, alături de prieteni și colegi. Petrecem timpul liber și sărbătorile alături de familie, de părinții noștri și de copil. Am crescut într-o familie cu principii sănătoase de viață, oameni frumoși, care mi-au implementat dorința de a reusi, lăsându-mi libertatea de a mă dezvolta, de a-mi crea propriul Univers. Ei au creat și educat Omul, fără de care nu ar fi existat managerul, medicul Dr. Petronela Luca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.