Pro Clinic

Centrul, amplasat intr-un spatiu modern si confortabil, este dotat cu aparatura de ultima generație pentru realizarea investigatiilor si tratamentelor stabilite de medici. Din echipa medicala a centrului ProClinic fac parte medici specialisti renumiti pe plan local, precum si cadre universitare din Galati, Bucuresti și Iasi. Echipa formata din asistenti medicali, infirmiere si personalul de suport asigura un climat prietenos pentru oferirea de servicii medicale in conditii de maximă siguranta si confort.
Imbinand experienta proprie a specialistilor cu studiul pietei serviciilor medicale la nivel local, centrul medical ProClinic asigura diagnosticarea si tratamentul pentru multe arii terapeutice, precum: ginecologie, cardiologie, diabet si boli de nutritie, pediatrie, neurologie, mica chirurgie, ORL, ortopedie, urologie, medicina interna si dermatologie. Pentru cazurile complexe, care necesita consultatii in cadrul mai multor specialitati, medicii specialiști lucrează în echipă pentru stabilirea diagnosticului și recomandarea celor mai bune și rapide solutii de tratament. Datorită gamei variate de servicii medicale oferite de ProClinic, pacienții sunt tratați la cale mai înalte standarde fără a mai fi pusi pe drumuri. Tot pentru confortul pacientilor, in incinta clinicii functioneaza o farmacie proprie, de unde pacientii isi pot achizitiona imediat tratamentele. Aceasta modalitate de organizare a serviciilor este extrem de benefica si comoda pentru pacient, care este diagnosticat corect și la timp și economisește timp și bani, datorită rețelei de servicii integrate oferite de ProClinic.
Pe langa consultatii de specialitate, investigatii realizate cu aparatura de înaltă tehnologie si analize de laborator, centrul asigura si servicii medicale de mica chirurgie in spitalizare de zi. De asemenea, pacientii beneficiază la ProClinic de o serie de investigatii unice in Galati, cum ar fi analizele de somnologie disponibile în cadrul cabinetului de pneumologie.

ProClinic Galaţi oferă un pachet complet de servicii medicale și pentru pacienții care suferă de diabet sau au predispoziție la dezvoltarea acestei boli metabolice. Pe lângă diagnosticarea, stabilirea tratamentului şi ţinerea sub control a bolii, gălăţenii beneficiază, în cadrul clinicii, şi de consiliere de specialitate în ceea ce priveşte alimentaţia şi regimul de viaţă. De asemenea, specialiştii în nutriţie din cadrul ProClinic vin în ajutorul pacientilor care suferă de cancer, al femeilor însărcinate, al copiilor și persoanelor normoponderale, care au însă o alimentaţie dezechilibrată. Pentru pacienții cu diabet, clinica pune la dispoziție și servicii de spitalizare pe timpul zilei în salonul special amenajat în acest scop din incinta clinicii. Astfel, medicul poate urmări mai bine tratamentul recomandat pacienților, iar aceștia din urmă se bucură de un confort sporit.
ProClinic pune foarte mult accent și pe timpul pe care medicii îl petrec alături de pacienți. În viziunea ProClinic, pacienții nu trebuie să simtă presiunea timpului atunci când se află în cabinetul medicului. Pentru realizarea unei anamneze corecte și complete în vederea alegerii celei mai potrivite abordări terapeutice, fiecare medic al centrului are libertatea de a hotărî cat timp petrece cu fiecare pacient.
Misiunea ProClinic este să asigure un act medical de calitate și în deplină siguranță pentru toți pacienții care îi trec pragul. Tocmai de aceea s-au făcut investiții considerabile în aparatura de sterilizare de care dispune clinica, iar personalul participă. Procedurile de dezinfectie, sterilizare și curatenie sunt stabilite foarte strict, fiind cunoscute de tot personalul clinicii. Pentru sterilizarea instrumentarului, ProClinic utilizează de un autoclav care corespunde ultimelor reglementări în domeniu, iar dezinfecţia instrumentarului medical, a aparaturii şi a cabinetelor se realizaeaza cu produse profesionale aduse din Germania.
La ProClinic Galaţi, sănătatea ta este prioritatea noastră!
Centrul medical ProClinic este situat in Galati, pe strada Traian nr. 136, vizavi de Starea Civilă. Mai multe detalii despre promoții, servicii, programări şi tarife obțineți apelând numărul de telefon 0336912 sau accesand site-ul: www.pro-clinic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.