Frumusețea începe cu un ten luminos. Măști cu fructe pentru față

Ce e în același timp mai ieftin decât o ședința la SPA, e dulce, parfumată și îți va lasă tenul hidratat și strălucitor? O mască cu fructe. Bune ,nu doar în farfurie, fructele pot face minuni pentru pielea ta. Dacă te-ai săturat de cremele cu ingrediente imposibil de pronunțat și vrei să te răsfeți, savurează o salată de fructe în timp ce pielea ta absoarbe toate vitaminele din fructe. Iată 3 măști ușor de aplicat acasă:

 

BANANE PENTRU A CURĂȚA TENUL

O sursă importantă de fier, magneziu și potasiu, bananele îți dau senzația de sațietate și pot reduce crampele menstruale. Efectul lor pe piele nu e nici el e ignorat: bogate în vitaminele A, B și E, acționează ca o cremă antiîmbătrânire. În piureul de la o banana adaugă o lingura de ulei de măsline sau de miere. Iar dacă ai tenul încărcat de acnee, poți stoarce și jumătate de lămâie în piureul de banane. Las-o pe față timp de 15 sau 20 de minute, după care clătește-te cu apă călduță.

PAPAYA PENTRU O PIELE STRĂLUCITOARE

Alege un fruct copt și scoate-i pulpă. Masează pe pielea umedă timp de 15-20 de minute pentru un ten reîntinerit, plin de strălucire. Exfoliant natural, papaya conține o enzimă care îndepărtează celulele moarte și curăță tenul de impurități. Această mască funcționează de minune pentru tenul bronzat de soare.

CĂPȘUNI PENTRU TENUL ACNEIC Ideale pentru a curăța fața, căpșunile îndepărtează bacteriile și praful care provoacă sau agravează acneea. În plus, reduc porii și îți vor lasă tenul strălucitor. Amestecă piureul de la un pumn de căpșune cu o lingura de iaurt și lasă masca pe față timp de 15 minute ca să te convingi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.