CLINICA DIN INIMA ORAȘULUI TAU! !!!TERRA CLINIQUE !!!

CLINICA DIN INIMA ORAȘULUI TAU!

CE SUNT LENTILELE PROGRESIVE?

Dr.Cerasela Tataru, medic specialist oftalmologie

Lentilele progresive permit vederea la distanta, intermediar si aproape, cu o singura pereche de ochelari. Aceste lentile pot avea un camp de progresie ingust, mediu sau larg si au un aspect cosmetic natural datorita faptului ca tranzitiile dintre campurile de progresie sunt invizibile.

Pe suprafata lentilei progresive se afla o multitudine de dioptrii, atat pentru distanta cat si pentru aproape, nedelimitate cu un marcaj vizibil. Aceste dioptrii permit o vedere clara indiferent de distanta.

Pe langa vederea clara pe care o ofera la toate distantele, lentilele progresive pot fi imbunatatite cu ajutorul tratamentelor aplicate pe lentile pentru a spori confortul si protectia ochilor impotriva radiatiilor luminii naturale sau artificiale. Aceste tratamente au caracteristici diferite si nu sunt vizibile cu ochiul liber, insa sunt foarte benefice deoarece protejeaza ochii de reflexiile si razele daunatoare, si totodata, ofera rezistenta si durabilitate mai mare lentilelor.

Pentru adaptarea perfecta a lentilelor progresive personalizate este necesara determinarea centrului de rotatie al ochiului si comportamentul vizual (coeficientul de miscare al capului/ochiului si coeficientul de stabilitate), dar si masurarea parametrilor de purtare (distanta interpupilara, ochiul director, inaltimea montajului, unghiul de inclinare si de curbura al ramei, puntea nazala).

Programeaza-te si tu la o consultatie specializata in cadrul cabinetului nostru Terra Optic si afla care sunt lentilele potrivite problemelor tale oculare. Tot aici gasesti peste 1000 de modele de rame de ochelari de vedere din care sa o alegi pe cea perfecta fizionomiei tale.

ADRESA NOASTRA

  • Strada. Brăilei, bloc B6, parter
  • (lângă Tei Star)
  • Galați, Romania
  • Telefon: 0336/911.
  • 0771 083 130

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.